KBO-seniorentoneelclub Eksjun

Eksjun heeft de zomer van 2017 heel ontspannen doorgebracht door lekker niets te doen of om op vakantie te gaan. Ook vanwege de verhuizing van de Schalm naar Koningsoord lagen we even stil.

 

Daarna begonnen we ons zorgen te maken: onze prachtige repetitieruimte in de Schalm werd gesloten. Het bleek moeilijk in Ons Koningsoord een goede ruimte te vinden.

Uiteindelijk zijn we pas in december begonnen met repetities omdat we gebruik mochten maken van de kantine van het Gilde. Echter ook dat bleek niet ideaal.

 

Vanaf 9 januari 2018 kunnen we terecht in de benedenruimte van het muziekhuis van Harmonie Concordia. Dat bevalt ons heel goed temeer omdat daar ook een echt podium is.

We hebben de stille hoop dat we daar te zijner tijd ook het stuk "Een kwestie van geld" kunnen opvoeren. Het stuk heeft als thema: hebzucht. Daarnaast komt ook eenzaamheid aan de orde.

 

We komen nog een of twee dames tekort voor dit stuk. En als zich een regisseur wil melden zou dat zeer welkom zijn want spelen en regisseren tegelijk is te veel voor één persoon.

 

Contactpersoon: Mientje van Ginneken tel. 013 – 5331880

 

              

Terug naar de startpagina