Enclavekoor

Graag willen wij u kennis laten maken met het Enclavekoor Seniorenvereniging Baarle-Nassau. Het Enclavekoor is een van de vele activiteiten van de Seniorenvereniging Baarle-Nassau.

Het koor werd in 2006 opgericht door Jan Jansen. Dit jaar vieren wij ons 10-jarig bestaan. Onder de bezielende leiding van Jan hebben we 6½ jaar met heel veel plezier kunnen zingen.

Daar zijn en blijven we Jan heel dankbaar voor. Jan is overigens nog steeds bij het koor betrokken.

Nadat Jan noodgedwongen heeft moeten stoppen met zijn grote hobby heeft Jos Smeekens de muzikale leiding op zich genomen. Ons repertoire bestaat uit Nederlandstalige liederen.

Het Enclavekoor Seniorenvereniging Baarle-Nassau heeft nu 52 leden waar we terecht trots op mogen zijn. Dit geeft wel aan dat het wel heel gezellig is om bij het koor te zingen!

Wij treden ongeveer acht keer per jaar op, meestal in verzorgingshuizen. Dat is heel leuk en dankbaar om te doen voor de bewoners.

Repeteren doen we elke veertien dagen op vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur. Dat doen we in de La Salle zaal van het Cultureel Centrum op de eerste verdieping.

Deze zaal is ook met de lift prima te bereiken. Na de repetitie is er volop gelegenheid om nog gezellig na te praten met een drankje erbij.

Dit is in het kort samengevat wat het Enclavekoor Seniorenvereniging Baarle-Nassau zoal doet. Als er dames en heren zijn die graag zingen voor de gezelligheid, dan is het  Enclavekoor zeker een aanrader.

Wilt u meer weten over het koor, kom dan geheel vrijblijvend een kijkje nemen op een van onze repetities. Leeftijd is niet belangrijk. Plezier en gezelligheid des te meer.

Voor informatie kan contact worden opgenomen met de coördinator:

Jac Braspenning telefoon: 013-507 9719 of mobiel 06 24 32 5471. E-mail: jac.braspenning@outlook.com

Jos Smeekens telefoon: 013 507 8517. E-mail: j.h.m.smeekens@kpnplanet.nl

Het e-mail adres van het enclavekoor is: kouwenbergwma@gmail.com

REPETITIES:

Voor overzicht van de repetities van het Enclavekoor Seniorenvereniging Baarle-Nassau, klik hier

OPTREDENS * :

Zaterdag 14 april, 14.30 uur, optreden Enclavekoor in de Hoogt in Alphen

Woensdag 23 mei, 19.30 uur, optreden bij soos Veronica in Oosterhout (adres slotjesveld15 Oosterhout postcode 4902 ZP)

woensdag 20 juni, 19.45 uur, jaarlijkse uitwisseling met het zangkoor Vrij en Blij naar de overkant in Riel

Woensdag 11 juli, 14.15 uur, optreden in Janshove.

* Bij optredens graag present in: "Onze bekende outfit"

(Dames: zwarte broek - witte blouse - zwarte schoenen en de bekende rode shawl)

(Heren: Zwarte broek - wit overhemd - zwarte schoenen en zwarte stropdas)

EXTERNE LINK:

Enkele koorleden houden een Google website bij waarop u foto's en filmpjes kunt bekijken.

Het adres is: https://sites.google.com/site/enclavekoorbaarlenassau/