Verslag dagreis 01 september 2016

Verslag van de Dagreis op 1 september

Op een stralende dag vertrokken 35 van onze leden met 24 KBO-leden uit Neerkant om 11.30 uur vanaf het kerkplein met de bus naar Maastricht.

Op de afgesproken tijd stapten ze in Maastricht op de boot voor een historische rondvaart konden ze alvast van een kopje koffie met een stuk Limburgse vlaai genieten.

Oude tijden herleefden tijdens de 2 uur durende boeiende tocht door de historische binnenhaven “’t Bassin”. Omdat de bus niet op of nabij het Vrijthof mocht komen werd de bus bij het Onze Lieve Vrouweplein geparkeerd en kon er een terrasje gepikt worden en een bezoek worden gebracht aan de Onze Lieve Vrouwebasiliek met de kapel van de Sterre der Zee.
Doordat met het enkele keren in- en uitstappen wat tijd werd verloren kwamen ze om 18.20 uur bij ’t Lijssels Vertier aan, waar van een smakelijk diner werd genoten.