Cursussen

Start van een nieuwe cursus Tablet en Laptop

Ons bereikte meermaals de vraag of er nog een cursus wordt georganiseerd voor gebruikers van de Tablet en Laptop. We hebben besloten aan uw vraag tegemoet te komen.

De vijfdaagse cursus start op dinsdag 24 januari 2017. Daarna op 31 januari, 7 februari, 14 februari en 21 februari.

Deze cursus staat alleen open voor leden. Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor de tablet willen we u aanleren hoe u iets opzoekt op internet en hoe het ontvangen en verzenden van mailtjes in zijn werk gaat. Ook komt aan bod hoe een app geïnstalleerd moet worden en hoe u een spelletje kunt spelen en nog allerlei andere interessante dingen.

 

Voor de laptop gaat het voornamelijk voor omgaan met mails, het goed opbergen van documenten in mappen en het beheren van foto`s. We gaan ook in op uw eigen vragen en wensen, bijvoorbeeld bij het gebruik van Word of Exel. We proberen dan voor u de juiste oplossingen te bieden. Om misverstanden te voorkomen, systeemfouten of niet werkende programma`s, lossen wij niet op.

 

U moet wel uw eigen laptop en of tablet meebrengen. Ook uw E-mail adres en accounts die zijn dikwijls nodig om u te kunnen aanmelden bij verschillende sites die u eventueel wil bezoeken.

 

Bent u geïnteresseerd in deze cursus, geef u dan zo snel mogelijk op bij Ad Laurijssen. De inschrijvingsmogelijkheid sluit op 15 december.

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Ad. Zijn emailadres is: ad.laurijssen1@kpnmail.nl

Vermeld in het mailtje uw naam, adres, telefoonnummer en geef aan of u de cursus Tablet of Laptop wil volgen.

Als u nog niet in staat bent om een mailtje te versturen, kunt u ook een briefje bij Ad in de brievenbus stoppen of naar hem opsturen. In dat briefje vermeldt u dezelfde gegevens.

Het adres van Ad is: Korenbloemstraat 16, 5111 AH Baarle-Nassau.

Terug naar de startpagina