Ziekenbezoek

Omkijken naar elkaar

De leden van de KBO doen heel veel leuke dingen met elkaar. Maar het is niet altijd alleen maar rozengeur en maneschijn. Ook als het tegenzit, zijn we er voor elkaar. Het is goed om die vrijwilligers weer eens te noemen.
De groep ziekenbezoek bestaat uit Ria Ploegmakers, Nellie Welten, Mientje Gevers en Toni van de Akker.

Bij ziekte sturen zij eerst een kaartje en, wanneer daar prijs op wordt gesteld, volgt er na enige tijd een bezoek. Zij moeten natuurlijk wel weten dat iemand ziek is. Dus kartrekkers geef dat even door!

Aanmelden van zieken bij:
Ria Ploegmakers,
telefoon 0412-451282 of
email janploegria@gmail.com

Ook houden wij de verjaardagen van onze ouder wordende senioren in de gaten. Bij het bereiken van de kroonjaren 80-85-90 en 95 wordt er een felicitatiekaart gestuurd. Wordt iemand 100 jaar oud dan krijgt zij of hij niet alleen een kaart maar hoeft ook geen contributie meer te betalen en er volgt dan ieder jaar op de verjaardag een kaartje.
Bij speciale gelegenheden wordt er ook aan u gedacht. Bent u 25 jaar lid dan wordt er een bezoekje gebracht door een bestuurslid. Bij het verlenen van onderscheidingen en bij langdurige ziekte wordt er een kaart gestuurd en een attentie. Bij overlijden ontvangt de familie een condoleancekaart.

Al deze zaken, buiten het ziekenbezoek om, regelt:
Wil Kamp,
telefoon 0412-451696 en
email wkamp02@ziggo.nl
Dus kijk om naar elkaar en geef bovengenoemde zaken door aan de dames!