Vrijwilliger worden

Vrijwilliger worden ………..Ja gezellig.

De KBO Heesch is een vereniging van ruim 1200 leden. Er worden veel activiteiten georganiseerd waar de leden aan kunnen deelnemen.

Op deze website kun je dat allemaal lezen. Vele leuke activiteiten waaraan enthousiast wordt deelgenomen, waar leden elkaar ontmoeten en waar velen vrienden worden.

Om dit in stand te houden zijn er veel vrijwilligers nodig. Die zijn er gelukkig ook maar we kunnen er nog meer gebruiken! We hebben er zelfs een lijst van gemaakt. Dus wanneer je elke week een paar uur beschikbaar hebt, laat dan van je horen.

Actuele vacatures:

• Vrijwilligers coördinator: onze KBO telt ruim 140 vrijwilligers, waarvoor we op zoek zijn naar een coach. Doel is werven en binden van vrijwilligers aan onze organisatie door: ontwikkelen vrijwilligersbeleid, training, deskundigheidsbevordering, coaching, jaarlijks vrijwilligers dag, aanspreekpunt etc.

• Ict-kartrekker: die het leuk vindt zijn kennis te gebruiken om een club vrijwilligers te coachen

• Ict instructeur: vrijwilliger die het als een uitdaging ziet onze leden te ondersteunen/instrueren hoe met een PC/Smartphone of tablet te werken

• Acquisiteur: voor de acquisitie iemand die van de KBO lidmaatschapskaart een kortingskaart wil maken

• Redacteur: een vrijwilliger die de redactieraad van de INFO ondersteunt en soms ook zelf artikeltjes schrijft voor de Info.

• Beheerder: vrijwilliger die onze materialen beheert en onderhoudt (bv. computers/beamer/audio/en alle sport en spelartikelen)

• Kartrekker: vrijwilliger die onze nieuwe activiteit: Identiteit en Zingeving wil opstarten en periodiek activiteiten organiseert

• Kartrekker: vrijwilliger die onze nieuwe activiteit ”leeskring” wil opstarten en periodiek activiteiten organiseert

• Kartrekkers: voor het initiëren van activiteiten als: stamboomonderzoek, schilderen/tekenen, kienen, rikken, keezspel (bordspel met onderdelen van klaverjassen)

• Heb je zelf een hobby of idee…?

Kom ermee! Misschien start je een nieuwe activiteit.

Heb je belangstelling of wens je meer informatie neem contact opnemen met Piet Ceelen, telefoon: 0412 454053 en email: voorzitter@kboheesch.nl.