Sport en Spel Stichting Welzijn Ouderen

Voor senioren is blijven bewegen, in welke vorm ook van vitaal belang voor de gezondheid en voor het welbevinden.

Stichting Welzijn Ouderen organiseert diverse mogelijkheden om aan bewegen te doen een daarvan is Sport en Spel

Bij Sport en Spel wordt in groepsverband gesport in de grote zaal van ’t Ruiven.  Meerdere vormen van bewegen, van sport en spel beoefend. Veel deelnemers genieten van het samen sporten. Spreekt u dit ook aan, dan is Sport en Spel misschien iets voor u.

Ook deze groep senioren drinkt standaard met elkaar na afloop koffie in de kantine van de sporthal. Deze activiteit vindt plaats:

• Sporthal ’t Ruivendonderdag 8.45-9.45 uur, leraar Toon van den Broek

• Eigen bijdrage voor een volledig kalenderjaar, minimaal 30 lessen voor € 80,00 wat betekent nog geen 3 euro per les.

Voor een keertje kijken of (zonder kosten) een proefles meedoen bent u van harte welkom.

Voor meer informatie en aanmelden: Elly van Gorp, tel: 5331035 of email: e.vangorp@hetnet.nl

Voor het volledige programma van de Stichting Welzijn Ouderen zie het Jaarprogramma 2016-2017 onder het kopje 'Activiteiten' op deze website.