Beeldhouwen

Ook in het komende najaar zal Ro-Nalt Schrauwen weer een cursus beeldhouwen verzorgen.

Naast de inschrijving voor een cursus in 1 week is het ook mogelijk om op 5 middagen deze cursus te volgen. Als je last hebt van artrose dan raadt de docent aan om te kiezen voor 5 middagen en niet voor een week om problemen aan je arm te voorkomen. Zoals je in het KBO-Nieuws van mei van een enthousiaste deelnemer hebt kunnen lezen is het geweldig om hieraan mee te doen.

De docent zorgt voor materiaal. De kosten hiervan bedragen ongeveer € 20,- afhankelijk van de grootte van uw werk. U mag gebruik maken van het gereedschap in zijn atelier. Het is aan te bevelen een mondkapje mee te nemen. Aan het einde van de workshop kunt u uw werkstuk mee naar huis nemen.

Er kunnen maximaal 5 leden deelnemen aan deze workshop. Ook leden die in de voorbije jaren de cursus gevolgd hebben kunnen zich aanmelden. Iedere leerling wordt persoonlijk begeleid.

Docent:           Ro-Nalt Schrauwen

Waar:              Kardinaal Alfrinkstraat 40, Tilburg. Ongeveer 30 min. met de fiets.

Wanneer:         maandag t/m vrijdag van 13.30 – 16.00 uur

Cursusdata:     van 8 t/m 12 oktober