Kaarten:

Kaarten, een ontspannen bezigheid.

Iedere dinsdagmiddag kunt u samen, onder het genot van een kopje koffie of een borreltje, gezellig een kaartje leggen.

Hier wordt  momenteel druk gebruik van gemaakt. Soms zijn er zes tafels van vier of vijf personen.

Door ziekte of een sterfgeval kan een tafel kaarters uiteenvallen en kunnen personen alleen komen te staan.

Daardoor kan het zijn, dat u geen vaste tafel meer heeft.

Als dit voorkomt, wordt u bij toerbeurt bij een andere tafel ingedeeld, zodat er nooit iemand naar huis gestuurd hoeft te worden.

Een bestuurslid zal dit dan regelen. Vaak zullen dit Marga Huijbrechtse of Jan Verberne zijn.

Als er door omstandigheden geen bestuurslid aanwezig kan zijn, dan zal Rieky van Heyster  deze taak op zich nemen.

Wij als bestuur hopen op jullie medewerking.

KBO-Brabant Bridge Kampioenschap 2018

Recreatief toernooi voor spelers van elke sterkte
Dit jaar zal voor de tweede keer het KBO-Brabant-bridgekampioenschap plaatsvinden, een gezamenlijk initiatief van KBO-Brabant (belangenvereniging van 130.000 senioren) en de BridgeBond (117.000 leden). Dat heeft KBO-Brabant (de Katholieke Bond van Ouderen in Noord-Brabant) afgesproken met de BridgeBond. Het is een recreatief toernooi, waaraan bridgespelers van diverse sterktes kunnen deelnemen en plezier aan beleven. Je hoeft geen ‘wedstrijdspeler’ te zijn om mee te kunnen doen.

Voorrondes én finale in Brabant
Het toernooi bestaat uit voorrondes (op diverse plaatsen in Brabant) en een finale in de omgeving van Den Bosch. Het is een parentoernooi over 24 spellen. Je kunt alleen als bridgepaar inschrijven en beide bridgepartners moeten beschikken over een geldig lidnummer van KBO-Brabant. Deelnemers hoeven geen lid te zijn van de BridgeBond (maar dat mag natuurlijk wel).

De voorronden zullen in de maand oktober plaatsvinden, de finale op 13 november 2018. Dankzij de inzet van KBO-Brabant en de BridgeBond kan het inschrijfgeld beperkt blijven tot € 14,- per paar.

Inschrijving
Inschrijving is mogelijk vanaf mei 2018. Belangrijk: Vergeet bij het inschrijven niet (bij 'opmerkingen') de KBO-Brabant afdeling te vermelden. Zonder deze vermelding kan de inschrijving helaas niet verwerkt worden. Vóór aanvang van de wedstrijd wordt gecontroleerd of je lid bent van de KBO. Vergeet daarom niet de lidmaatschapspassen mee te nemen. Wij zullen allen die zich hebben ingeschreven ongeveer een week voor de wedstrijd via de e-mail hieraan helpen herinneren. We wensen alle deelnemers veel plezier!

voorronde datum aanvang meedoen
Zevenbergen za 6 oktober 13.30 inschrijven voor Zevenbergen
Den Dungen wo 10 oktober 13.30 inschrijven voor Den Dungen
Boxmeer vrij 12 oktober 13.30 inschrijven voor Boxmeer
Waalre do 18 oktober 13.30  inschrijven voor Waalre
Berkel-Enschot di 23 oktober 13.30 inschrijven voor Berkel-Enschot

Lukt het inschrijven niet?
Neem bij problemen met inschrijven contact op met Henk Rotman (henk.rotman@bridge.nl) van de BridgeBond, telefonisch bereikbaar van dinsdag - vrijdag op 030-2759963).

De finale
De finale is op dinsdag 13 november 2018 in Den Durpsherd in Berlicum.

Gezellig en sociaal
Bridge is een gezellige en sociale sport. Dit toernooi belooft daarop geen uitzondering te worden! KBO-Brabant en de BridgeBond kijken er naar uit en hopen dat veel KBO-Brabantleden zullen meedoen.

Blijf op de hoogte
Houd deze pagina in de gaten (zet hem bij je favorieten of bladwijzers). De informatie over het toernooi zal steeds worden bijgewerkt.

Een prettige wedstrijd!

Dit toernooi wordt georganiseerd door en met de middelen van de BridgeBond. Dat betekent niet alleen goed lopende wedstrijden, maar natuurlijk ook dat er NBB-Meesterpunten te verdienen zijn! Alle leden van de BridgeBond komen hiervoor automatisch in aanmerking.

Voor meer informatie over de Bridgebond klik op de volgende link        http://www.bridge.nl/kbo-brabant

Nog geen lid van van KBO-Brabant? Nog geen lid van de BridgeBond?
Kijk hier voor meer informatie over een lidmaatschap van de Katholieke Bond van Ouderen in Noord-Brabant... K

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Mevr. Marga Huibrechtse - Janssen. Tel. 0493-841515.