Veldtoertocht donderdag 16 maart 2017

In november 2016 werd hij afgelast door extreem slecht weer, nu stond hij weer op de agenda  voor 16 maart. Ik heb me weer ingeschreven om, voor de eerste keer, deel te nemen. Een veldtoertocht via kleine land- en bosweggetjes, langs beekjes en slootjes, kleine hindernissen, afsluitingen en bruggetjes.

Een prachtige tocht door het mooie Brabantse land vanuit Berkel-Enschot naar Diessen, over de Neterselse heide naar de lunchplaats “ In Den Bockenreyder”.  Ja, natuurlijk met modder, zand en weilanden waar je doorheen moet ploeteren. Zorgvuldig uitgezet door de grote animator van de tocht Toon van Hooijdonk. Onderweg was er ook nog even tijd voor een korte uitleg over de historie rond de Neterselse heide, daarna weer “vol gas” door  zand en modder; goed sturen, niet vallen en plezier hebben.

Ik heb genoten, een klein beetje afgezien, gevallen (dat hoort erbij) en gelachen om de prachtige humor van de deelnemers onderweg en tijdens de heerlijke lunch. Helaas wachtten mijn honden thuis waardoor ik na de lunch moest “afhaken”. Volgende keer weer mee, maar dan oppas voor de honden regelen.

 

Roland van Zuilen

 

Terug naar de startpagina