KBO ledenpas

Informatie KBO-Ledenpas

Er komt dit jaar een nieuwe ledenpas. Maar door technische omstandigheden kan de nieuwe ledenpas in september pas geleverd worden. De oude blijft geldig.

Nieuwe leden of leden die zijn of haar pas kwijt zijn krijgen een tijdelijke noodpas.

De KBO-ledenpas wordt aangevraagd, zodra u zich aanmeldt als lid van KBO afdeling Liessel.

Deze ledenpas is een bewijs, dat u lid bent van de ouderenorganisatie KBO-Brabant. Een organisatie, die naast belangenbehartiging, ook talloze nuttige, leerrijke én gezellige activiteiten aan biedt.

• De KBO-ledenpas is strikt persoonlijk en kent daarom een uniek lidnummer. Bewaar de KBO-ledenpas goed, want het kan zijn, dat er bij bepaalde KBO-activiteiten en services naar uw lidnummer gevraagd wordt.
  • De ledenpas geeft ook toegang tot allerlei dienstverleningen, zoals o.a. de gezondheidstelefoon voor senioren en het juristenteam.
  • Wanneer er op uw pasje foutieve gegevens staan of wanneer u naar een andere afdeling verhuist, krijgt u een nieuw pasje. U dient dan uw oude pasje in te leveren bij het secretariaat van KBO afdeling Liessel.
  • Bij beëindiging van het lidmaatschap dient uw pasje daar eveneens ingeleverd te worden.
  • Bij verhuizing binnen het werkgebied van uw afdeling krijgt u geen nieuw pasje.
  • U kunt zich voor alle zaken, die van belang zijn voor de ledenadministratie, wenden tot de ledenadministrateur Toon van Duijnhoven  tel.nr. 0493-341559
  • De gegevens van uw KBO-ledenpas worden niet aan anderen verstrekt. Uw privacy is daarmee gewaarborgd.

Kortingen met uw KBO-ledenpas:

• KBO-Brabant heeft een overeenkomst gesloten met Comfortland.
    Comfortland is een online gemakswinkel, die in 2008 is opgericht vanuit de missie, dat senioren met de juiste hulpmiddelen zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.
    Leden van KBO-Brabant ontvangen 10% korting op het gehele assortiment, dat Comfortland aanbiedt. Wilt u alvast kijken wat Comfortland te bieden heeft, ga dan naar de Website www.comfortland-kbo-brabant.nl

Andere kortingen kunt u krijgen bij:

• Ouderenwinkel Geysendorfferstraat 25 in Helmond: 5% kassakorting.
  • Optiek van Gool, Martinetplein 70 in Deurne: 10% korting op montuur en glazen.
  • Oogwereld Phlip, Burgemeester Wijnenstraat 44 in Asten.
  • Ook kunt u korting krijgen op reizen, die worden aangeboden in "Ons" magazine.
  • Verder korting op de keuring voor uw rijbewijs bij keuringsartsen.
  • Daarnaast zijn er regelmatig aanbiedingen te vinden in "Ons" magazine. ........ .........

KBO Liessel zal zijn uiterste best doen om uw lidmaatschap naar volle tevredenheid in te vullen.

Bent u tevreden, zeg het anderen.

Bent u ontevreden, zeg het ons.