KBO lidmaatschap loont

Voor € 20 per kalenderjaar lid worden van KBO Berkel-Enschot en profiteren van de vele kortings-voordelen die het lidmaatschap biedt. Het klinkt welhaast paradoxaal, maar betalen en toch er aan verdienen is de realiteit  voor leden van de KBO.

Kortingen op diverse artikelen, hotels  of besparingen op verzekeringen en energie zorgen ervoor dat de  lidmaatschapsbijdrage al snel is terugverdiend. Sterker nog: de balans wordt al gauw positief.

Fitheid J

Voor wie fit wil blijven, biedt sportschool Joop Ooms diverse mogelijkheden. KBO-leden krijgen bij de sportschool een fikse korting, die al meer bedraagt dan de jaarlijkse bijdrage van € 20 aan de KBO.

Verantwoord sporten voor senioren onder deskundige leiding tegen een gereduceerde prijs. Zo is al snel de lidmaatschapsbijdrage terugverdiend.

Er op uit J

Voor € 17,50  genieten van een driegangendiner in één  van de horecagelegenheden in het dorp. Normaliter kost een driegangen menu € 8 tot wel € 15 meer. Een mooi aanbod voor de senioren in Berkel-Enschot.

Op vertoon van de lidmaatschapskaart van de KBO ontvangen de leden ook een korting bij verschillende eetgelegenheden in Tilburg e.o.

Naar het theater in Tilburg? Via de KBO bent u bij voorrang verzekerd van de beste plaatsen in het theater.

Een hotelletje boeken J

Een jaar een gratis hotelkaart ter waarde van € 85 om te profiteren van kortingen bij diverse hotels in Nederland.  Gewoon voordelig één of meer dagen lekker er op uit. Daarna kan de kaart desgewenst verlengd worden voor  € 20,- per jaar.

Zorgverzekering J

Het lidmaatschap van de KBO biedt de mogelijkheid deel te nemen aan een collectieve zorgverzekering, op maat gesneden voor de 50-plusser. Vergoedingen voor o.a. fysiotherapie en andere voor senioren belangrijke zaken maken de verzekering uiterst aantrekkelijk.

Zo kost uw verplichte rijbewijskeuring niets.

Overigens krijgen leden van de KBO ook een korting op de rijbewijskeuring zonder dat er wordt deelgenomen aan de collectieve verzekering

Energie J

Ooit geprobeerd wijs te worden uit de wirwar van alle energie aanbiedingen? U kunt uw energievoorziening ook regelen via KBO Brabant. Geheel vrijblijvend kunt u een offerte  aanvragen, waarin staat vermeld wat u jaarlijks kunt besparen t.o.v. uw huidige energierekening

Winkelen/ artikelen bestellen J

Kortingen verkrijgen bij verschillende Tilburgse winkels of artikelen tegen een gereduceerde prijs bestellen via de website van KBO Brabant?  KBO Brabant heeft afspraken met diverse ondernemers.

Neem eens een kijkje op www.onsledenvoordeel.nl

Zomaar een greep uit het kortingsaanbod van de KBO. Lid worden voor € 20 per kalenderjaar  om vervolgens te profiteren van gereduceerde prijzen, van een uitstekende zorgverzekering of anderszins.  De keus is aan u.

Meer informatie:

Secretariaat       : 013 5334162