2017-05 Voorjaarsconcert

Voorjaarsconcert 24 mei 2017

Op 24 mei j.l was er in D’n Aachterûm wederom ons jaarlijks terugkerend voorjaarsconcert.

Na het succesvolle optreden in de voorgaande jaren heeft het KBO bestuur ook dit jaar wederom gekozen voor blaaskapel “De Dors(t)vlegels” uit Westerhoven.

“De Dors(t)vlegels” is een kapel, bestaande uit ervaren muzikanten, welke opgericht is in 1966. Inmiddels zijn ze uitgegroeid tot een volwaardig orkest met zowel nationale als internationale optredens. Hun uitgebreid repertoire bestaat voornamelijk uit Egerlander, bohmisch, tsjechisch, evergreens en dansmuziek.

De blaaskapel “De Dors(t)vlegels” heeft ons weer een voortreffelijke muzikale avond bezorgd.

Onder het genot van een gratis kopje koffie en/of thee, daarna eventueel aangevuld met een ander drankje, hebben de (ruim 90) aanwezigen van een mooi en gezellig muzikaal uitje genoten.

i.v.m. de finale wedstrijd  AJAX – Manchester United was de aanvang van het concert een half uur vervroegd. Na het concert bestond de mogelijkheid om de voetbalwedstrijd op een groot scherm gezamenlijk te bekijken. Hier werd dan ook door een groot aantal aanwezigen gebruik van gemaakt.

Hieronder een korte foto-impressie van deze muzikale avond.

Tot slot nog een dankwoord aan “De Dors(t)vlegels” voor de uitstekend verzorgde muzikale avond.

Natuurlijk ook een dankwoord aan onze barvrijwilligers voor de vlotte en vriendelijke verzorging van de versnaperingen en onze “stoelendansers” die voorafgaand en na het concert, meestal buiten het zicht van de aanwezigen, hun werk verrichten.

Bestuur KBO-Reusel