Individuele lessen bij u thuis

Het kan zijn dat u graag iets wilt leren op uw iPad/tablet, iPhone/smartphone, computer/laptop maar u kunt of wilt daarvoor niet naar een cursuslokaal of u kunt of wilt niet met meerdere mensen in een groepsles.

 

Er zijn vier docenten (Pia Clarijs-Dahlhaus Cees Matthijssen, Marco Rutters en Jan Schoneveld) die u aan huis privéles kunnen geven op momenten dat het u en de docent uitkomt.  Elke docent heeft zijn eigen aandachtsgebied waardoor ze u op vele onderdelen kunnen helpen.

 

Vorig seizoen zijn we met deze “een-op-een lessen” begonnen. Uit die eerste ervaringen is gebleken dat er zeker belangstelling is voor deze vorm van lessen, maar ook dat de procedure verbeterd kan worden.  Daarom hebben de docenten besloten dat u hen direct kunt bellen zodat u meteen kunt bespreken wat u wilt leren, wanneer en waar (meestal bij u thuis).  De kosten van de lessen bedragen € 7,50 per uur. De docent geeft de gebruikte tijd door aan de penningmeester van de KBO en die rekent met u af via een incasso.

 

Bel Pia Clarijs-Dahlhaus op nr. 06 16 04 52 62 als u privéles wilt op de IPhone of de IPad.

 

Bel Cees Mathijssen op nr. 06 30 24 24 06 en bespreek uw leswens op het gebied van I-cloud, I-tunes, Safari, Gmail, Outlook, Windows live mail, DigiD, Internetbankieren, Exel, Word.

 

Bel Jan Schoneveld op nr. 06 53 35 78 91 en bespreek samen hoe u veel te weten komt over:  android telefoon en tablet,

 

Bel Marco Rutters op nr. 06 20 53 01 33 en met hem kunt u lesafspraken maken op het meer algemene gebruiksgebied als orde op de pc of tablet, windows-installaties, vragen over programma’s en WIFI problemen.  Overigens weet Marco ook veel over het technisch/onderhoud/reparatie gedeelte van de computer, tablet of smartphone. U kunt hem daarover ook bellen  maar de afspraken daarover vallen buiten dit lesprogramma .

 Heeft u nog vragen over individuele lessen, of als u andere vragen heeft, kom dan eens naar de inloopmiddag.

Terug naar de startpagina