2017-09 Bridgedrive Reusel

BRIDGE DRIVE  KBO REUSEL 30 september 2017

Op zaterdag 30 september werd er voor de tiende keer in D’n Aachterûm de jaarlijkse Bridgedrive georganiseerd.

De grote belangstelling hiervoor blijkt telkens weer uit het grote aantal deelnemers. Ook nu werd het weer een gezellige dag met een hapje en een drankje, aardige prijzen en vooral spannende wedstrijden.

We begonnen deze dag zoals gebruikelijk om half 10 met een openingswoordje, koffie / thee en heerlijk gebak.

Dit feestelijk tintje was de hele dag voelbaar.

De spellen werden “Top-integraal”gespeeld en de uiteindelijke winnaars waren:

1 Wout Fiers en Marian Vermeulen (59,23 %)

2 Jos van Gompel en Kees van Gompel  (57,74%)

3 Riek van de Oetelaar en Dinie van Hamsvoort  (56,55 %)

Hieronder volgt een foto-impressie van deze succesvolle dag.

We beginnen de dag met een kop koffie/thee en een heerlijk stuk vla.

Annie van Gompel heet iedereen welkom en wenst ze een sportieve en ontspannende dag toe, hierna wordt er met groot enthousiasme aan het spel begonnen.

Een willekeurig overzicht van de deelnemers tijdens hun partijtjes.

De broodjes kunnen gesmeerd worden.  Tussen de bedrijven door is er natuurlijk even tijd voor  gezelligheid, een kop soep en lekkere belegde broodjes.

Annie van Gompel / Chris van Eijk maken de prijswinnaars bekend die een mooi prijsje uit kunnen zoeken.

Enkele (willekeurige) prijswinnaars op zoek naar hun prijsje.

De organisatie van dit toernooi zou zonder de inzet van onze barvrijwilligers en bridge assistenten niet mogelijk zijn.

Daarom willen wij deze weer hartelijk bedanken voor hun medewerking.

Het bestuur van de KBO Reusel