2017-11 jubilarissen

Jubilarissen (november 2017)

Het KBO bestuur waardeert het vele werk dat verzet wordt door onze vrijwilligers die allemaal op hun eigen manier hun werkzaamheden verrichten zowel in als buiten D’n Aachterûm en zo hun steentje bijdragen om ons ontmoetingscentrum en onze activiteiten overeind te houden.

Op onze vrijwilligersavond van 10 november 2017 hebben wij onze vrijwilligers met de meeste “dienstjaren” eens in de spotlight gezet.

Een dankwoord, een daverend applaus en een bloemenhulde was het minste wat wij konden doen om onze waardering te tonen.

Onze jubilarissen waren:

Hier staan ze dan, 5 personen wie kent ze niet??? 5 personen waar we veel aan te danken hebben.

(Van links naar rechts:)

• Piet Luijten (81 jaar) sedert 1991 dus 26 jaar vrijwilliger
  • Ceel van Limpt (74 jaar) sedert 1991 dus 26 jaar vrijwilliger
  • Diny Sanders – Bruurs (74 jaar) sedert 1991 dus 26 jaar vrijwilliger
  • Janus Sanders (86 jaar) sedert 1990 dus 27 jaar vrijwilliger
  • Maria Heesters- van Gompel (92 jaar) sedert 1989 dus 28 jaar vrijwilliger

Jaren hebben zij zich volledig ingezet voor allerlei werkzaamheden, opzetten / begeleiden van activiteiten, bar, schoonmaak, en ga zo maar verder. Niets was hun teveel.

Jullie alle 5 heel hartelijk bedankt voor jullie inzet, heel knap dat je dit hebt willen en kunnen doen gedurende al die jaren.

Wij hopen jullie nog vaak in goede gezondheid in D’n Aachterûm te ontmoeten als vrijwilliger of als activiteiten-deelnemer / bezoeker.

HET BESTUUR EN ALLE LEDEN VAN KBO-REUSEL