Kerstviering 2017 in De Borgh te Budel

Op zaterdag 16 december 2017 vond de jaarlijkse Kerstviering plaats in De Borgh te Budel.

Klokslag 12:00 ging de zaal open en konden de mensen rustig en op hun gemak naar binnen om een plaatsje te zoeken aan de lange, feestelijk gedekte tafels.
De voorzitter opende de viering met een warm welkomstwoord, koffie en thee werdt uitgeserveerd en de feestelijke lunch met een diversiteit aan kerstbolletjes, broodjes allerlei  soorten beleg en sneetjes kerstbrood kon beginnen. Kortom een feestelijke lunch waar ieder van kon genieten.

Het eerste optreden na de koffietafel werd verzorgd door Budels talent, Silke van Niel met haar vriend Niels de Goey voor de muzikale begeleiding op gitaar en keyboard. Zij namen ons mee met prachtige muzikale, romantische ballades van Gorden en Racoon en Elske DeWall.
De schitterende liefdesballades, gebracht door deze bijzondere sopraan, zorgde bij vele voor de emotionele traantjes van geluk.

Klik hier om meer foto's te zien...

Binnen deze kerstviering gingen men ook even in gedachten naar de dit jaar overledenen. Hun namen werden genoemd en een kaarsje werd gebrand, middels het vlammetje bleven zij in herinnering bij deze viering.

Terwijl de voorzitter de heer van Dommelen een woord van dank sprak, de instrumenten op het podium gewisseld werden voor een verhoogde stoel, waar Diel Feyen op had plaats genomen werd de viering voortgezet met een paar ludieke verhalen van Diel.  Het was weer héél herkenbaar en hilarisch! Met Diel is het altijd lachen.

Er volgde een pauze waarin koffie en vlaai werden geserveerd en alle gasten gezellig wat konden klessebessen.

Na de pauze trad het Budels Gemengd Koor op en bracht enkele mooie liederen ten gehore waar de gasten enorm van genoten.

De voorzitter sprak een woord van dank uit en wenste iedereen het allerbeste voor 2018 en fijne feestdagen.

Als laatste werden volgens traditie de bijzonder mooie kerststukjes, gemaakt door leden van de seniorenvereniging en gediend hadden voor de aankleding van het podium, verloot en kregen de gasten nog een attentie bij het verlaten van de zaal. Het was een geweldige middag.