KBO Ledenwerving

KBO Heesch ledenwerf actie 2018
De aanwas van ons ledenaantal lijkt te stoppen en de werving van vrijwilligers wordt met de maand moeilijker; vandaar dat wij als bestuur aan jullie vragen hieraan de komende maanden extra aandacht te besteden.
Bij deze het verzoek aan iedereen om een nieuw lid te werven voor de KBO. Probeer in je eigen omgeving een bekende te overtuigen van de meerwaarde van het lidmaatschap van de KBO. Ik noem enkele punten:
Lid van een gezellige vereniging, waar je elkaar op verschillende momenten kunt ontmoeten.

Gratis of voor een gering bedrag deelnemen aan onze activiteiten.
Voordelige zorgverzekering.
Advies bij huisvestings- en/of financiële vragen.
Kortingen bij diverse leveranciers (zie ook de website van KBO Brabant).
Gezellige (thema)reizen met andere KBO leden.
Een vereniging waar je ook als vrijwilliger  helemaal “los” kunt gaan.
Benader je buurman/vrouw, een familielid, bekende met de vraag of ze lid willen worden van onze KBO. Vul een aanmeldingsformulier in (zie onze website, liggen ook in de Pas (d’n Herd) of vraag er een aan bij onze leden administrateur: Wil Welling (0412-454560).

Deze actie loopt van 1 januari 2018 tot en met 30 maart 2018.
PS: breng je een nieuw lid aan dat op de dag van aanmelding 65 jaar of jonger is dan betaal jij in 2018 géén contributie (vermeld svp jouw naam op het aanmeldingsformulier van het  nieuwe lid!).