Algemene  Ledenvergadering 2018

De Algemene Ledenvergadering 2018 werd gehouden op donderdag 15 maart in Gemeenschapshuis  'De Kastanje'. Na afloop was er optreden van de uit Reusel afkomstige 'Grenslandmuzikanten '

KBO afdeling Liessel                                                                  Datum: 16 maart 2018

­­­____________________________________________________________________­­­

Algemene Ledenvergadering op 15 maart jl.

Op deze zeer goed bezochte vergadering werd Marga Huibrechtse – Jansen weer voor een periode van 3 jaar herkozen.

Piet Hack nam na 10 jaar afscheid van het bestuur.

Voor zijn inzet en verdiensten ontving Piet de Zilveren Speld van KBO-Brabant.

Omdat er zich naast Gerard Hendriks geen nieuwe kandidaten hadden gemeld kon hij onder applaus van de leden plaats nemen in het bestuur en zal hierin de functie van penningmeester op zich nemen.

Vanwege hun 25-jarig en zelfs 40-jarig lidmaatschap werden respectievelijk Ria Hoeben – van Heugten en Mia Engels - Zeuren in de bloemetjes gezet.

De uit Reusel afkomstige Grensmuzikanten is een muziekgroep die ontstaan is uit muzikanten die zich in hun jeugdjaren veel met de muziek bezig hielden en zich weer aangetrokken voelde tot het vormen van een bandje met accordeon, zang, gitaar, banjo en drums.Hoofdzakelijk spelen wij Nederlandstalige muziek en meezingers, ook word dansmuziek gespeeld, de optredens zijn daardoor variabel van aard.