2018-02 Jubileum bridge drive

Jubileum Bridge Drive 17 febr. 2018

De KBO-Reusel viert dit jaar haar 60 jarig bestaan. Daarom zijn er dit jaar diverse feestelijke activiteiten gepland.

Op zaterdag 17 februari 2018 bestond de KBO-Reusel Bridgeclub precies 20 jaar.

Vanwege dit jubileum stond deze Bridge drive dan ook als eerste jubileum activiteit van dit jaar gepland.

Het toeval wil dat het in deze carnavalsweek ook de elfde bridgedrive was die werd gespeeld.

Vanwege het dubbele jubileum zijn wij ’s-morgens om 9.00 uur met 76 deelnemende bridgers feestelijk begonnen met koffie en gebak.

Het werd weer een gezellige dag met een hapje en een drankje, aardige prijzen en vooral spannende wedstrijden.

Terwijl de deelnemers in afwachting waren van de uitslag en de prijsuitreiking kwamen de genodigden binnen.

Dit waren de mensen die de bridgeclub mede opgestart hebben waaronder o.a. ook Fons Jansen, die lang voordat wij digitale procenten telden, met potlood en lijntjes op papier alles uitrekende. Deze “oud gedienden” werden in de spotlight en in de bloemetjes gezet.

Voor de winnaars waren vanwege het 60 jarig jubileum van de KBO extra mooie prijzen beschikbaar.

Niet alleen de winnaars kregen een prijsje maar vanwege het 20 jarig bestaan van de bridgeclub kregen de paren die achter de komma ,20 hadden een extra prijs. De paren Ciska van Eekert & Zus Tops en Jos & Maria van Gompel waren de gelukkigen.

De spellen werden “Top-integraal” gespeeld en de uiteindelijke winnaars waren:

Nr. 1           Lijn B             Maria v.d. Krieken & Will Kox                 503,0  60,75%

Nr. 2           Lijn A             Kees v. Gompel &  Jaap Lustig               523,0  60,53%

Nr. 3           Lijn C             Bets Vinken& Annie Vinken                    511,0  59,14%

Nr. 4           Lijn C             Annelies v. Iersel & Roos v. Disseldorp   510,0  59,03%

Nr. 5           Lijn B             Jos v. Gompel & Zus Mijs                      507,0  58,68%

Nr. 6           Lijn A             Jan v. Limpt & Jo v. Limpt                     503,0  58,22%

Nr. 7           LijnB              Ria de Bresser & Noud de Bresser          500,0  57,87%

Nr. 8           Lijn C             Diny v.d. Hamsvoort & Sjaan Heester    485,0  56,13%

Nr. 9           Lijn C             Ria Voorzee & Francien Hendrikx           475,0  54,98%

Nr. 10         Lijn A             Kees Jansen & Annie v. Gompel             474,0  54,86%

Extra prijs

Lijn B            Ciska v. Eekert & Zus Tops                    451,0  52,20%

Lijn A            Jos v. Gompel & Maria v. Gompel           451,0  52,20%

Hieronder volgt een foto-impressie van deze gezellige en geslaagde dag.

ter gelegenheid van het 60 en 20 jarig jubileum zijn er door de KBO-Reusel extra- en mooie prijzen beschikbaar gesteld.

Na een openingswoord door Jan van Limpt met uitleg over de spelregels eerst een kop koffie met gebak.

Een willekeurig overzicht van de deelnemers tijdens hun partijtjes.

Tussen de bedrijven door is er natuurlijk ook even tijd voor gezelligheid, een kop soep en lekkere broodjes.

Onder het genot van een drankje wordt er, in afwachting van de uitslag, druk en gezellig nagepraat.

Bestuurslid Thea Dirkx rijkt bloemetjes uit aan "de oudgedienden"

Na de dankwoordjes kunnen de prijswinnaars een prijsje uitzoeken.

De organisatie van deze gezellige jubileumdag zou zonder de inzet van onze barvrijwilligers en bridge assistenten niet mogelijk zijn geweest.

Daarom willen wij deze weer hartelijk bedanken voor hun medewerking.

Het bestuur van de KBO Reusel