2018-03 KBO Libre-biljarttoernooi

Tiende KBO-LIBRE BILJARTTOERNOOI 2018

STICHTING OUDEREN DE KEMPEN

(voorheen KRING DE KEMPEN)

Nadat op 3 – 4 en 10 maart de voorronden gespeeld werden, zijn op zaterdag 17 maart onder een grote belangstelling, de finales gespeeld om het Libre kampioenschap 2018 van de Stichting Ouderen de Kempen (rechtsopvolger van KBO kring De Kempen)

Ook dit jaar stelde de KBO-Reusel de uitstekende accommodatie in ontmoetingscentrum D’n  Aachterûm weer beschikbaar voor dit toernooi.

Door 62 deelnemers uit verschillende KBO-afdelingen van De Kempen werd, op basis van gemiddelde, in de klasse A-B-C gestreden om de fel begeerde wisseltrofee.

De winnaars van dit toernooi waren:

Klasse A

1. Toon Evers                      Hooge Mierde                      kampioensbeker + wisseltrofee

2. Theo Slenders                  Hoogeloon                          beker

3. Kees Tops                        Reusel                                beker

4. Jos Kaethoven                  Bladel

5. Piet van Montfort              Luyksgestel

6. Wim van den Broek          Hoogeloon

Klasse B

1.  Frans Paridaans              Reusel                                kampioensbeker + wisseltrofee

2. Jan Minnen                      Reusel                                beker

3. Toon Roelse                     Bladel                                 beker

4. Wim Wouters                   Hapert

5. Kees Dierckx                   Reusel

6. Kees Peijs                       Reusel

Klasse C

1. Jan Stads                       Hoogeloon                          kampioensbeker  + wisseltrofee

2. Wim van de Sande          Vessem                               beker

3. Cornelis Hoskens             Bladel                                 beker

4. Jan Groenen                   Bladel

5. Peter Smulders               Netersel

6. Wout van Herk                Netersel

Onderstaand vindt u een foto-impressie van het wederom zeer geslaagde toernooi.
(
Willekeurige volgorde van de foto’s van deelnemers, schrijvers, tellers en publiek tijdens dit toernooi.)

De finalisten van klasse A / B / C

De prijsuitreiking van de trofeeën Libre kampioenschap 2018.

Met een keurige verzorging, een prima accommodatie en een goede organisatie mag andermaal gesproken worden van een, niet alleen geslaagd, maar ook van een gezellig en sportief gespeeld toernooi.

Onze dank aan alle organisatoren, culturele werkgroep Sichting Ouderen de Kempen, KBO-Reusel werkgroep biljarten en alle overige vrijwilligers.

Aandachtspunt:

Bestuur KBO-Reusel