Doet u ook mee met het Bridgekampioenschap?

Dit najaar organiseren wij samen met de BridgeBond opnieuw het KBO-Brabant Bridgekampioenschap. Vorig jaar een groot succes, de deelnemers waren zéér enthousiast. We hopen dat er in 2018 nóg meer mensen meedoen!

Er zijn vijf voorrondes, respectievelijk in:

Zevenbergen                   zaterdag 6 oktober, 13.30 uur
Den Dungen                    woensdag 10 oktober, 13.30 uur
Boxmeer                         vrijdag 12 oktober, 13.30 uur
Waalre                            donderdag 18 oktober, 13.30 uur
Berkel-Enschot                dinsdag 23 oktober, 13.30 uur

De finale is op 13 november in Berlicum.

U hoeft zeker geen ervaren speler te zijn, iedereen kan meedoen en iedereen kan in de prijzen vallen. Het plezier staat voorop!

De enige voorwaarde is dat u lid bent van een KBO-Afdeling. Dat wordt gecontroleerd vóór aanvang van de wedstrijd. U moet dan uw KBO-ledenpas laten zien, die op uw naam staat. De kosten bedragen 14 euro per paar, van tevoren te voldoen.

U hoeft overigens geen lid te zijn van de BridgeBond, maar als u wél lid bent kunt u uw nummer doorgeven, dan kunt u met uw deelname NBB-meesterpunten verdienen. Ook kunt u desgewenst nu lid worden.

U kunt zich opgeven via de website van de BridgeBond en kiezen voor een voorronde bij u in de buurt. Maar als de datum niet uitkomt en u wilt tóch meedoen, geeft u zich dan op voor een andere locatie op een dag dat het u wel uitkomt.

Klik hier om doorgeleid te worden naar de website van de BridgeBond. Daar vindt u details en kunt u zich aanmelden. Vlak voordat de voorronde plaatsvindt krijgt van ons nog een herinnering. Let er goed op dat u geen tikfouten maakt bij het invoeren van uw e-mailadres, want dan kunnen we u niet bereiken!