Doet u ook mee met het Bridgekampioenschap?

Dit najaar organiseren wij samen met de BridgeBond opnieuw het KBO-Brabant Bridgekampioenschap. Vorig jaar een groot succes, de deelnemers waren zéér enthousiast. We hopen dat er in 2018 nóg meer mensen meedoen!

Er zijn vijf voorrondes, respectievelijk in:

Zevenbergen                   zaterdag 6 oktober, 13.30 uur
Den Dungen                    woensdag 10 oktober, 13.30 uur
Boxmeer                         vrijdag 12 oktober, 13.30 uur
Waalre                            donderdag 18 oktober, 13.30 uur
Tilburg                            dinsdag 23 oktober, 13.30 uur

De finale is op 13 november in Berlicum.

U hoeft zeker geen ervaren speler te zijn, iedereen kan meedoen en iedereen kan in de prijzen vallen. Het plezier staat voorop!

De enige voorwaarde is dat u lid bent van een KBO-Afdeling. Dat wordt gecontroleerd vóór aanvang van de wedstrijd. U moet dan uw KBO-ledenpas laten zien, die op uw naam staat. De kosten bedragen 14 euro per paar, van tevoren te voldoen.

U hoeft overigens geen lid te zijn van de BridgeBond, maar als u wél lid bent kunt u uw nummer doorgeven, dan kunt u met uw deelname NBB-meesterpunten verdienen. Ook kunt u desgewenst nu lid worden.

U kunt zich opgeven via de website van de BridgeBond en kiezen voor een voorronde bij u in de buurt. Maar als de datum niet uitkomt en u wilt tóch meedoen, geeft u zich dan op voor een andere locatie op een dag dat het u wel uitkomt.

Klik hier om doorgeleid te worden naar de website van de BridgeBond. Daar vindt u details en kunt u zich aanmelden. Vlak voordat de voorronde plaatsvindt krijgt van ons nog een herinnering. Let er goed op dat u geen tikfouten maakt bij het invoeren van uw e-mailadres, want dan kunnen we u niet bereiken!