Onderlinge biljartcompetitie 2017-2018

Onderlinge biljartcompetitie 2017-2018 KBO-Reusel

Na een succesvol verlopen onderlinge biljartcompetitie 2017-2018 werd op vrijdag 13 april 2018, met het uitreiken van de welverdiende trofeeën en met het huldigen van de winnaars,  deze competitie feestelijk afgesloten.

Onze KBO-competitie is verdeeld over 3 poules en telde dit jaar in totaal 61 deelnemers die allemaal, afhankelijk van de poule, 18 of 20 wedstrijden hebben gespeeld.

Dit komt dus neer op bijna 1200 wedstrijden in totaal (1182 in totaal)

We kunnen weer terug kijken op een mooie en vaak spannende competitie.

Ook de feestavond, die bezocht werd door deelnemers met hun partners, was wederom een succes.

De jaarlijkse loterij was dit jaar anders dan gebruikelijk. Vanwege het 60 jarig KBO-jubileum had KBO-Reusel  20 leuke prijzen beschikbaar gesteld. Iedere aanwezige  kreeg 2 gratis loten zodat ze allemaal gelijke kansen hadden om een mooie prijs in de wacht te slepen.

De prijswinnaars van dit jaar waren:

Poule 1                                  Poule 2                                  Poule 3

Nr. 1:   Jan v. Limpt                          Jan Klomp                             Ad Roijmans

Nr. 2:   Frans v. Gestel                      Kees Dierckx                         Toon Luijkx

Nr. 3:   Herman Dirkx                        Frans v. Herk                        Jan Luijten

Wij feliciteren deze winnaars nogmaals met hun behaalde resultaten.

Hieronder ziet u nog een foto-impressie van de feestelijke afsluiting van de competitie.

Welkomswoord door de voorzitter en willekeurig overzicht van de aanwezigen

Uitreiking trofeeën aan de winnaars

De loterij met vele mooie prijzen

Tot slot wil het bestuur van de KBO de vrijwilligers van de werkgroep “Biljartclub D’n Aachterûm”  hartelijk bedanken voor de organisatie en het vele werk voor de uitstekend verlopen competitie en de gezellige afsluitende feestavond.

Ook een dankwoord voor onze barvrijwilligers mag hier natuurlijk niet ontbreken.

Bestuur KBO-Reusel