2018-04 Grensmuzikanten

Optreden “DE GRENSMUZIKANTEN”

 

Op donderdag 26 april hadden wij wederom een leuke muzikale middag op ons programma staan die de bezoekers in een goed gevulde zaal een ontspannende middag bracht.

Vanmiddag traden de Grensmuzikanten voor ons op. Zij zijn bekend in heel Reusel, ja zelfs tot ver buiten de Kempen. Zij zijn o.a. de initiatiefnemers, oprichters van,  en verzorgen de optredens van het accordeontreffen met vele deelnemers..

De muziekgroep is ontstaan uit muzikanten die zich in hun jeugdjaren veel met de muziek bezig hielden en zich weer aangetrokken voelden tot het vormen van een bandje met accordeon, zang, gitaar, banjo en drums.

Voor deze gelegenheid speelde er een “gast accordeonist” (de alom bekende Tit Hermans) enthousiast mee. Het was voor hem een tweede optreden in D’n Aachterûm  in 1 week tijd. (zie ook de 85 plus verwendag)

Zij brachten gezamenlijk een middag vol gezelligheid met hoofdzakelijk Nederlandstalige muziek, meezingers en dansmuziek.

Omdat er diverse ordners met de muziekteksten verdeeld werden, konden de liefhebbers indien gewenst, uit volle borst meezingen.

Het optreden was zeer variabel van aard. Alle aanwezigen genoten volop.

 

Ook deze muzikale uitvoering kan, gezien de reacties, ook weer als zeer geslaagd beschouwd worden en is voor herhaling vatbaar.

Vanwege het succes en de belangstelling van deze muzikale middagen hebben wij er voor dit jaar 6 geprogrammeerd. (zie hiervoor ons jaarprogramma)

 

Hieronder volgt nog een korte foto-impressie van deze middag.

Er werden mappen met de teksten van de liederen verspreid zodat er mee gezongen kon worden.


Vandaag kregen de Grensmuzikanten versterking van de "gast" accordeonist Tit Hermans.

Nieuw talent uit de zaal ???

 

Hartelijke dank aan de Grensmuzikanten, Tit Hermans en onze vrijwilligers voor het verzorgen van deze middag.

 

KBO-bestuur         

 

Terug naar de startpagina