fotowedstrijd

Foto-wedstrijd.

Het wordt weer mooi weer om erop uit te gaan. Alleen of misschien wel gezellig samen. En natuurlijk mag een camera dan niet ontbreken! Je komt altijd wel iets moois of bijzonders tegen onderweg en dan denk je: had ik nu maar een fototoestel bij! Je kunt die prachtige foto’s dan later ook nog eens lekker op je gemak terugkijken.

Het leek ons wel leuk om een fotowedstrijd te gaan houden. Iedereen kan en mag aan deze wedstrijd deelnemen. Het thema voor de eerste ronde is: “Gebouwen en natuur in Riel”.

Maak een mooie foto en stuur deze dan naar werkgroeproc@sb-riel.nl onder vermelding van fotowedstrijd, uw naam en adres en vermeld ook even wat er op de foto staat en waar deze is gemaakt. De ingezonden foto’s worden gejureerd door Mart Janssens (Kunstkring) en Ton van der Poel (werkgroep ROC). De mooiste foto’s komen op de site van SB-Riel en de allermooiste foto verdient natuurlijk een prijsje. De eerste ronde van de fotowedstrijd zal starten op 13 juni en U kunt uw foto insturen tot 13 augustus. Heel veel plezier met het maken van de foto’s.