Wij zoeken U

Wij zoeken U !

De doelstelling van SB-Riel is om zoveel mogelijk mensen bij de organisatie te betrekken. Iedereen is ergens goed in dus laat uw talent niet verloren gaan!

Binnen SB-Riel kunnen wij op diverse posities aanvulling gebruiken. U kunt bestuurslid worden, lid van één van de werkgroepen of u kunt één van de teams van vrijwilligers gaan ondersteunen.

Binnen de gemeente Goirle werken SB-Riel en KBO Goirle samen om de leden te ondersteunen bij diverse zaken. Zo hebben wij Vrijwillige Ouderen Adviseurs (VOA), Cliëntondersteuners (CO) en Belasting Invul-hulpen.
U zou ook het team van de formulierenbrigade kunnen versterken.

Spreekt één van deze activiteiten u aan of u wilt meer informatie, neem dan contact op met onze voorzitter, Frans van Dongen, tel. 013 – 518 1391.
U kunt ook een mailtje sturen naar het secretariaat secretariaat@sb-riel.nl met uw vraag, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.