Wandel of fiets mee

Wandel of fiets mee met KBO en ANWB door de Natuurpoort Kasteel Heeswijk

Na het succes in 2017 worden er door de ANWB in samenwerking met Stichting Brabantse Natuurpoorten en KBO-Brabant ook in 2018 fiets- / wandeldagen georganiseerd. Iedereen is welkom om mee te komen doen en te genieten van de prachtige zomerse natuur in Brabant.

Op zaterdag 9 juni is Natuurpoort Kasteel Heeswijk, Kasteel 4 in Heeswijk Dinther hét startpunt voor een prachtige wandel- of fietstocht door de bosrijke omgeving van het stroomdal van de rivier de Aa.

Er kan gestart worden tussen 10.00 uur en 14.00 uur. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.
Er is voldoende parkeergelegenheid.

Duofietsen beschikbaar
Tijdens de kick off op 9 juni bij Kasteel Heeswijk wordt nog iets extra’s aangeboden door de KBO afdeling Dinther. Duofietsen staan gereed om ook voor de geïnteresseerden met een mobiliteitsbeperking een mooie fietstocht mogelijk te maken. Er zijn 5 duofietsen en fietsvrijwilligers beschikbaar om ingezet te worden. Wil je gebruik maken van zo'n duofiets op 9 juni, stuur dan tijdig een e-mail naar info@natuurpoorten.nl.

Voor KBO-leden en/of ANWB-leden ligt voor de sportievelingen een goodiebag klaar. Voor kinderen die meedoen is er een lekkere verrassing. Indien gewenst kun je mee wandelen met een gids of mee fietsen met een ANWB vrijwilliger. De afstanden van de fietsroutes variëren van 25 tot 40 km. Die van de wandelroutes van 4 tot 7 km.

Andere data en locaties:
23 juni - Natuurpoort de Reuselhoeve, Heizenschedijk 1, 5066 PL Moergestel
7 juli – Natuurpoort de Vresselse Hut, Vresselseweg 33, 5491 PA Sint-Oedenrode
21 juli - Natuurpoort Stayokay, Boslustweg 1, 4624 RB, Bergen op Zoom
4 augustus - Natuurpoort de Negende Zaeligheyt, Witrijtseweg 15, 5571 XJ Bergeijk
18 augustus - Natuurpoort Landgoed Wolfslaar, Wolfslaardreef 103, 4834 SN Breda
1 september - Natuurpoort de Heksenboom, Bosweg 40, 5845 EB Sint Anthonis
15 september - Natuurpoort van Loon, Kloosterstraat 115-119, 5175 PB  Loon op Zand

Voor meer informatie: https://www.natuurpoorten.nl/anwbtochten