Biljartcursus voor Beginners

Deze cursus is bedoeld voor leden die nog geen of weinig ervaring met de biljartsport hebben. De biljartsport is een rustgevende en gezellige sport.  Een groep deelnemers bestaat uit 3 personen op één biljart.  Bij voldoende aantal deelnemers proberen wij een groep van 3 dames en een groep van 3 heren samen te stellen.

Aan de orde komen de volgende onderwerpen: uitleg over het materiaal, de spelregels, de telling maar vooral de basistechniek zodat je na afloop van de lessen zelf kunt gaan oefenen.

Deze cursus zal worden verzorgd door Bart Bos die al enkele jaren ervaring heeft in het geven van biljartlessen.

Bij te veel deelnemers komt er waarschijnlijk een cursus begin januari 2019.

Docent:           Bart Bos

Waar:              Koningsoord