Vervolg/opfriscursus fotografie

In het najaar van 2016 en het voorjaar van 2018 verzorgden leden van FotoBE een fotocursus voor beginners. Meerdere deelnemers vroegen om een vervolgcursus om het geleerde nog eens op te frissen en nieuwe elementen hieraan toe te voegen. Hier willen we graag in voorzien.

We willen bereiken dat u nog meer mogelijkheden leert gebruiken van uw camera. We besteden opnieuw aandacht aan o.a. sluitertijd en diafragma, witbalans en ISO en breiden dit uit met o.a. gebruik van flitslicht, gebruik van statief en veel gebruikte instellingen op je camera.

We bespreken zelfgemaakte foto’s. Het aflezen van alle gegevens van de foto’s komt ruimschoots aan bod. Hieruit blijkt dan hoe een nieuwe foto nog beter kan worden.

Een groot deel van de cursus willen we afstemmen op de behoefte van de deelnemers.

Na les 1 en les 2 geven we oefenopdrachten mee, die we de volgende les bespreken. Fotograferen leer je vooral door het veel te doen.

De cursus is geschikt voor personen die eerder deelnamen aan de cursus voor beginners. Maar ook mensen die graag een opfriscursus willen volgen, kunnen zich aanmelden.

Wilt u graag wat meer informatie, neem dan contact op met Jan van Esch tel. 013-5331518.

Docent:           Jan van Esch

Waar:              Basisschool Berkeloo (Hazelaarlaan 32-34)

Wanneer:         woensdagmiddag van 14.00 – 16.30 uur

Cursusdata:     26 september, 10 en 24 oktober

Kosten:            voor leden KBO B-E: € 30,- incl. koffie of thee

De cursus gaat door bij minimaal 8 deelnemers. Het max. aantal deelnemers is 16.