Enquête over pensioenstelsel: doe mee en vul in!

Wij horen graag uw mening omtrent het pensioenstelsel, en daarom hebben we onderzoeksbureau Motivaction gevraagd hier onafhankelijk onderzoek naar te doen. U kunt hieraan meedoen door de enquête op de website https://xs.motivaction.nl/onderzoek/kbo-brabant vóór 19 oktober in te vullen. Uw antwoorden zijn anoniem en eventuele internetgegevens van u worden na afloop vernietigd.

De uitkomsten van deze enquête worden op 19 november gepresenteerd in aanwezigheid van de minister op de debatmanifestatie, georganiseerd door pensioen- en seniorenverenigingen.

Dit zijn KBO-Brabant, Koepel van Nederlandse Verenigingen van Gepensioneerden (KNVG), Nederlandse Vereniging van Organisaties van Gepensioneerden (NVOG), Netwerk van Organisaties van Oudere Migranten (NOOM), KBO-PCOB, actiegroep Verontruste Ouderen en de vakbonden FNV Senioren, De Unie Senioren en CNV Senioren.

Op onze website staat een uitgebreider artikel, klik hier om het te lezen.