Bezoek leden

Lief en Leed:

Oproep:

De werkgroep “Lief en Leed” is op zoek naar vrijwilligers die enkele uurtjes per week met iemand willen gaan wandelen. Dit kan natuurlijk afwisselend als er zich meer mensen geroepen voelen om op een sociale manier zelf ook wat aan zijn of haar conditie te doen. Een telefoontje naar Maria Mennen 0493-342169  is al voldoende.

Algemene informatie:

Het bestuur heeft alle afspraken betreffende Lief en Leed op een rijtje gezet om eventuele misverstanden te voorkomen.

Het is natuurlijk wel noodzakelijk, dat het bestuur op de hoogte gebracht dient te worden van het Lief en Leed, graag schriftelijk of per e-mail. Ook familieleden kunnen ons hierover informeren.

Afspraken:

• 25 of 40 jaar lidmaatschap: Bloemen + oorkonde van KBO Brabant.
  • Bij kennisgeving aan het bestuur van een 25-40-50-60 jarig huwelijk met receptie: Bezoek receptie door bestuur met couvert.
  • Bij kennisgeving aan het bestuur van een 25-40-50-60 jarig huwelijk zonder receptie: Bloemen.
  • Zonder kennisgeving aan het bestuur van een 25-40-50-60 jarig huwelijk zonder receptie: Een felicitatiekaart.
  • Verjaardagen 90 jaar en 95 jaar en 100 jaar. Vanaf 100  ieder jaar : Bezoek werkgroep met attentie.
  • Bij kennisgeving verblijf ziekenhuis minimaal 10 dagen: Bezoek werkgroep met attentie.
  • Bij kennisgeving van langdurige zieken thuis: Bezoek werkgroep met attentie.
  • Bij het overlijden van een KBO lid: Tijdens afscheidsdienst; vaandel met wimpel en later een H. Mis ter nagedachtenis.
  • Bij overlijden van een KBO lid: Alleen crematie; overleg met familie.

De werkgroep bestaat uit de dames:

Marietje Beekman, Mien Engels, Anneke Giebelen, Maria Mennen, Tonny v.d. Werf en Truus Willemse, Marga Huibrechtse, Annie Kuunders en Gerrie van Deursen.

De leden van deze werkgroep geven graag gehoor aan uw verzoek.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maria Mennen. Tel. 0493-342169