Website KBO

Sinds maart 2009 is de website van de KBO, afdeling Liessel in de lucht. Op deze site vindt u alle actuele informatie van en over KBO Liessel.  Het adres is:  www.kbo-liessel.nl

De Webmasters zijn Ger Meulendijks en Toon van Duijnhoven.

Wanneer u meer informatie wenst, graag een verslag of een bericht wilt plaatsen op onze website, of u wilt reageren op een geplaatst bericht, neem dan contact op met Toon van Duijnhoven tel. 0493-341559. Ook kunt u een mail sturen naar

kboliessel@gmail.com.

Reacties zijn van harte welkom.

KBO Brabant heeft ook een eigen website. Op deze site bevindt zich een besloten gedeelte, dat alleen  toegankelijk is voor KBO-leden. Hier kunnen leden informatie halen, die voor hen van belang zou kunnen zijn.

Wanneer u daarin geïnteresseerd bent, geef dan uw eigen

e-mailadres door aan onze secretaris, hij zorgt er voor, dat dit doorgestuurd wordt naar KBO-Brabant. U krijgt dan een code om op het besloten gedeelte van de website van KBO-Brabant in te loggen.

Via Internet kunt u veel informatie ophalen, die vooral betrekking heeft op Ouderen.

Onderstaande treft u enkele Links aan.

www.kbo-brabant.nl

www.bergopwaarts.nl