KBO Ledenpas

UW KBO-LEDENPAS.

De KBO-ledenpas is het bewijs dat u lid bent van de grootste ouderenorganisatie in Nederland. Samen met 315.000 anderen maakt u de KBO tot een sterke en slagvaardige geheel

Een organisatie die naast belangenbehartiging talloze nuttige, leerrijke én gezellige activiteiten biedt. De KBO-ledenpas is strikt persoonlijk en kent daarom een uniek lidnummer. Bewaar de KBO-ledenpas goed, want het kan zijn dat er bij bepaalde KBO-activiteiten naar gevraagd wordt. De ledenpas geeft ook toegang tot allerlei landelijke dienstverleningen, zoals de gezondheidstelefoon voor senioren en het juristenteam van de KBO-Brabant. Bij gebruik van deze leden-service kan het zijn, dat naar uw lidnummer wordt gevraagd. De pas biedt natuurlijk ook toegang tot de diensten van 15-Plus. Met 15-Plus profiteren leden van 15% korting op allerlei producten en diensten. In de 15-Plus catalogus kunt u elk kwartaal en in de "ONS" maandelijks, lezen welke bedrijven er voor u zijn geselecteerd. Wanneer er op de pas zelf foutieve gegevens staan of wanneer u naar een andere afdeling verhuist krijgt u een nieuw pasje. U dient dan uw oude pas in te leveren bij het secretariaat van uw afdeling. Bij beëindiging van het lidmaatschap dient de pas eveneens daar te worden ingeleverd. Bij verhuizing binnen het werkgebied van uw afdeling krijgt u geen nieuw pasje. U kunt zich voor alle zaken, die van belang zijn voor de ledenadministratie, wenden tot uw afdelings-secretaris. De gegevens van uw KBO-ledenpas worden niet aan anderen verstrekt. Uw privacy is daarmee gewaarborgd. De KBO zal zijn uiterste best doen om uw lidmaatschap naar volle tevredenheid in te vullen.

Dhr. Frans  Slangen.

Voorzitter van het Algemeen Bestuur KBO-Brabant.