De Lijselse Toffel

De Lijsselse Toffel

De eerstvolgende kook- en eetmiddagen zijn op woensdag 14 november voor groep 1

Op woensdag  28 November wordt groep 2 weer verwacht en op woensdag 12 december mag groep 3 weer aanschuiven.

Meld je tijdig af als je op deze dagen niet kunt, zodat er ook op tijd voor vervanging gezorgd kan worden.

Vergeet u bij verhindering niet af te melden bij Maria Mennen (06-15555701),

Nellie Manders (06-33659158)  Toos Verberne (06-50872408) of Maarten v/d Burgt (06-18571066).

Samen Koken en Eten bij de Lijsselse Toffel :

In het najaar van 2014 hebben we ons eerste lustrum gevierd.

Met z’n allen hebben we geproost op de eerste 5 jaren en de hoop uitgesproken dat we nog vele jaren door kunnen gaan met koken,  zodat veel KBO leden mogen genieten van lekkere maaltijden en de gezelligheid van samen eten.

Na het proosten met een super lekkere cocktail, werd er een uitgebreid menu op tafel gezet. Ook hebben we een loterij gehouden met als prijs een gratis Eetbon.

Onze koks hebben een gratis etentje gehad, zij staan altijd klaar, zijn onze handen die wij tekort komen.

We hebben nog steeds 3 groepen van 29 personen. Toch kunnen er zich nog mensen opgeven, bij afwezigheid is het fijn als je een lijst hebt die je kunt bellen voor in te vallen.

Mocht het zijn dat je niet meer zelfstandig kunt komen, dan kunnen wij er voor zorgen dat je opgehaald word.

Zoals we allemaal weten: GOED ETEN IS DE BESTE MEDICIJN. Samen eten zorgt voor gezelligheid en maakt dus dat je beter eet dan dat je alleen aan tafel zit.

De kosten zijn nog hetzelfde als 5 jaar geleden. De maaltijden zijn € 8,00 en de consumpties € 1,25

Mocht je vergeten zijn je af te melden, dan zijn wij genoodzaakt om de € 8,00 toch in rekening te brengen. Wij hebben onze inkopen dan al gedaan, terwijl er niemand voor in de plaats kan komen .Dus mensen, als het enigszins kan, zou het fijn zijn als je je op tijd afmeldt. Dit kan op de volgende tel.nrs: Maria mennen tel: 061555701  Toos Verberne tel: 0650872408  Nellie Manders 06-33659158  of Maarten van den Burgt  06-18571066

Naast Nellie Manders, Maria Mennen  Toos Verberne  en Maarten v/d Burgt komt Gerard van Kol ook helpen als het nodig is. Zij zorgen voor alles wat nodig is om het geheel goed te laten draaien.

De data hieronder lopen door t/m 17 april 2019, noteer ze vast op de kalender.

Groep 1                           Groep 2                           Groep 3

14 nov                             28 nov                              12 dec

09 jan                              23 jan                              06 febr

20 febr                             13 maart                          20 maart

03 april                            17 april

Schroom niet om Maria Mennen (342169 of 06-15555701) te bellen als je houdt van lekker en goed eten en tevens wilt genieten van de gezelligheid aan De Lijsselse Toffel.