Lid worden van Wijnu Veghel
Wie kan er lid worden van Wijnu KBO Afdeling Veghel?

Iedereen die de leeftijd van 50 jaren bereikt heeft kan lid worden van onze afdeling.

Het maakt niet uit of u in de kern Veghel woont, in de kerkdorpen of zelfs buiten de gemeente Veghel.

Woont u buiten de kern Veghel dan krijgt u niet automatisch het blad ONS en

ons verenigingsblad Bulletin thuisbezorgd. Mogelijk zijn er regelingen te treffen dat u deze bladen wel krijgt.

Wie lid is van de vereniging betaalt contributie. Wijnu leden betalen contributie om het functioneren van

de hele organisatie mogelijk te maken. Daarbij gaat het om twee niveaus: de eigen Afdeling en de Provinciale KBO.

De jaarlijkse contributie bij onze Afdeling bedraagt € 25,00. Waarvan € 11,98 wordt afgedragen aan KBO Brabant.

Voor een aantal activiteiten betaalt u een bijdrage. Zowel contributie als bijdragen voor activiteiten worden
via een automatische incasso geïnd. Door het invullen van het aanmeldformulier geeft u hiervoor toestemming.

Aanmelden kunt u via het aanmeldformulier op deze pagina of door

telefonisch contact met de Ledenadministratie. (0413 363001)

Na ontvangst van dit formulier door onze ledenadministratie bent u lid van Wijnu en kunt u deelnemen aan alle
activiteiten.

Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten als lid van de Wijnu Veghel.

Aanmeldformulier

Aanmelding voor u zelf
Achternaam: *
Tussenvoegsel:
Roepnaam:
Voorletters: *
Geboortedatum: *  -  -  Datum velden wissen
M/V: *

Straat en huisnummer: *
Postcode: *
Woonplaats: *
IBAN banknummer: *