Bulletin
Ons verenigingsblad Bulletin

Het Bulletin is op dit moment voor vele senioren het blad bij uitstek waar zij hun informatie uit halen.

De computer is langzaam in opkomst omdat de nieuwe leden meer en meer opgegroeid zijn met communicatie via Internet.

Het blad wordt elf maal per jaar uitgegeven, al vele jaren lang.

Het blad wordt samen met de "ONS" door een veertigtal vrijwilligers bij onze leden thuisbezorgd.

Het Bulletin is van en voor onze leden. Dit betekent dat iedereen een stukje kan schrijven en insturen. Hoe actiever u bent hoe beter.

Redactiecommissie

Zoals ieder belangrijk blad heeft ook ons Bulletin een redactiecommissie. Een groep mensen die elke maand weer veel tijd

steken om de stukken te verzamelen, te redigeren en te bepalen of de aangeleverde tekst wel past in het taalgebruik

dat binnen Wijnu KBO Veghel wordt gebruikt.

Wanneer u iets geplaatst wilt hebben dan moet u het stuk en eventueel een foto sturen een de redactiecommissie.

E-mail: bulletin@home.nl .

Eerder uitgegeven Bulletins

Hieronder een lijst van bulletins die eerder zijn uitgekomen. Wij wensen u veel leesplezier!