Sjoelen

DE SJOELCLUB

Elke dinsdagmiddag komt in CC de Pas een enthousiaste groep samen om in alle gezelligheid te gaan sjoelen. Bij binnenkomst trekt iedereen een nummertje dat correspondeert met een sjoelbak dus het is elke keer weer een verrassing met wie je gaat spelen!

Eén keer per jaar is er een uitwisseling met Berlicum en daar wordt echt naar uitgekeken. Het verslag daarvan is altijd te lezen in ons blad De INFO.

Nieuwe leden zijn welkom en worden hartelijk ontvangen door één van de kartrekkers. Al snel zult u uw plaats gevonden hebben binnen deze groep. De bijdrage is € 1,20 per middag. Daar wordt de koffie van betaald én er gaat ook nog geld in het spaarpotje voor een kerstviering en een einde-jaars bijeenkomst!
Loop dus eens binnen en speel een keer mee.

Gespeeld wordt in zaal D’n Herd op iedere dinsdag van 14:00 tot 16:00uur. De SJOELCLUB is opgericht in september 2004 en telt nu 43 leden.
Er wordt met veel plezier gesjoeld terwijl er ook tijd is voor een kopje koffie en een praatje.

Leiding: Rieky Vermeulen, tel: 0412-451907 en e-mail adenrieky.ve@hetnet.nl.

Rieky wordt enthousiast ondersteund door Mientje van Oort en Annie van de Rakt.

Bent u geinteresseerd in de sjoelclub lees dan Interesse in de sjoelclub

Verslag sjoelen tegen Berlicum

2014 was voor de sjoelclub een bijzonder jaar met veel gezelligheid.

18 maart naar Berlicum voor onze jaarlijkse uitwisseling. Wij werden daar weer hartelijk ontvangen met een heerlijk kopje koffie en na afloop nog een drankje. De uitwisseling met Berlicum is zowel voor de sjoelclub Berlicum, als voor onze Heesche sjoelers een geweldige middag, waar iedereen naar uitkijkt: 21 april 2015 komt Berlicum naar Heesch.

10 juni - de oprichtingsdatum—hebben wij ons 10-jarig bestaan gevierd. Eerst gezellig sjoelen, dan koffie met gebak, aangeboden door KBO-Heesch, vanwege ons lustrum. De oprichter, Mientje Gevers, en de kartrekkers werden door de leden in de bloemetjes gezet, vergezeld met waarderende woorden. Na afloop kreeg ieder nog een speciaal presentje: een mandje met bonbons, gemaakt door een van onze leden De middag werd afgesloten met een diner bij De Waard, waar wij feestelijk werden ontvangen door Anja, gastvrouw van De Waard, met een heerlijk glaasje bubbeltjes wijn. Proost, op de volgende 10 jaar! Het voortreffelijk smakende diner was een goede afsluiting van deze feestmiddag.

Op 2 december hebben wij, zoals gebruikelijk, onze Sinterklaasmiddag gehouden. Wij - leden als zwarte pieten – zorgen allemaal voor een pakje met een gedichtje. Deze gedichtjes hebben ieder jaar meer inhoud en je word er stil van als je voelt hoeveel liefde en waardering er voor elkaar uitgesproken wordt. Na afloop gaat ieder met een mooi presentje en een warm gevoel naar huis; na eerst nog bij De Waard van een heerlijk diner genoten te hebben. Voor veel leden van onze club, die alleen zijn, is samen eten al heel bijzonder. Aan het eind van de middag kregen alle leden een speciale kerstbal, gemaakt door De Horizon en aangeboden door de kartrekkers. Een kaartje met een goede Kerst-  en Nieuwjaarswens was aan de kerstbal bevestigd. Dit was een mooie afsluiting van ons jubileumjaar 2014.

Rieky Vermeulen

Rieky Vermeulen, Mientje van Oort, Mientje Gevers en Annie van de Rakt