Toneelvereniging

Jong van Harte

Het revuegezelschap “Jong van Harte”  van de KBO Heesch is een club van momenteel zo'n 20 personen met een gezamenlijke liefde voor toneel, zang en dans. Deze groep probeert elk jaar weer iets spetterends op het toneel te zetten en dat vraagt natuurlijk om ijzersterke teksten in herkenbare, komische situaties.

Natuurlijk wordt er ook gezongen, vaak op bekende melodieën maar wel met zelfgemaakte teksten! Echte meezingers worden dat dan en dat is precies de bedoeling. Zodra de teksten gereed zijn,  wordt er geoefend: eerst elke twee weken en naarmate het optreden dichterbij komt elke week.
Voor iedereen is er een activiteit op het toneel, niemand staat aan de kant en dát is juist zo leuk want dáár doen we het voor. Natuurlijk is het eerste optreden voor alle leden van de KBO Heesch, maar daarna volgt er ook nog een uitvoering waar iedereen welkom is.

We kunnen nog enkele nieuwe spelers en/of zangers (vrouwen en mannen) gebruiken dus aarzel niet en meld u aan. De contributie bedraagt per persoon € 20,00 per jaar én alleen het kopje koffie of thee dat gedronken wordt, moet u zelf betalen.

Met vragen of om u aan te melden kunt u terecht bij:
Harrie Govers, telefoon 06-26.81.66.88 of bij Theo Engels, telefoon 06-12.81.73.31