Computer Helpdesk

Het verheugt ons dat we de vrije inloop van de computerhoek op donderdagmorgen weer kunnen openen.  Vanaf as donderdag 15 maart tot Pinksteren zijn we wekelijks weer voor u ter beschikking om u met uw computerproblemen of vragen te helpen.

Elke donderdagochtend van september tot en met mei van 10.00-12.00 uur is er gelegenheid om vrij met een vraag binnen te lopen.

Instructeurs gevraagd

Heb je al meer ervaring en je vindt het leuk om mensen te helpen die met vragen zitten of les willen hebben dan ben je van harte welkom.

Voor vragen kunt u terecht bij contactpersoon Jeannie Bevers, telefoon 0412-454438.

Er staat in Heesch veel te gebeuren op ICT-gebied. Nog dit jaar zal er waarschijnlijk gestart worden met het leggen van glaskabel zodat iedereen over een snelle verbinding kan gaan beschikken. De KBO is bezig met het optuigen van Ons Platform (Cubigo). Een reuzehandig bureaublad voor de minder ervaren computergebruiker. Ook de zorg- en welzijnsorganisaties willen het gebruik van de computer bevorderen zodat senioren gemakkelijker over informatie kunnen beschikken en meer met elkaar in contact kunnen komen.

Wil je helpen om dat in Heesch van de grond af te krijgen? Neem dan contact op met Peter Gommers. Bel naar telefoon 06 44978123 of e-mail act.coord.kboheesch@gmail.com

KBO Heesch in samenwerking met Seniorweb

De computerhoek van KBO Heesch werkt al jaren samen met Seniorweb. Deze organisatie bestaat 20 jaar en biedt in de derde week van januari een open week-actie aan.

Voor alle leden van KBO Heesch maar ook niet leden organiseert de computerhoek een open ochtend op donderdag 19 januari.

Van 10:00 uur tm 12:00 uur kan iedereen vrijblijvend komen informeren wat Senioweweb en de computerhoek voor u kunnen betekenen.

Het team instructeurs kan nieuwe vrijwilligers goed gebruiken. Mensen die tijd hebben en ons team willen komen versterken kunnen deze ochtend informatie inwinnen.

Presentatie seniorweb 20 jaar PDF