Welkom op de website van, KBO-Deurne Zeilberg

De Clarinet      De RK.Kerk  SCC. den Draai

WELKOM OP DE SITE VAN KBO-DEURNE ZEILBERG

Wij heten u van harte welkom op de website van KBO-Zeilberg.

Wij hopen dat u hier kunt vinden wat u zoekt en anders, maakt u toch gebruik van de gegevens van onze medewerkers op deze site zij verstrekken u graag nadere informatie.

De diverse adressen en telefoonnummers treft op deze site aan.

Deze site van KBO-Zeilberg maakt onderdeel uit van de nieuwe site van KBO-Brabant, het overkoepelende provinciale KBO orgaan.

Onze afdeling is een vereniging voor Zeilbergse 50 plussers en telt nu ruim 330 leden.

De leden van KBO-Zeilberg ondernemen samen diverse activiteiten onder andere, voor ontspanning, zij nemen deel aan sociale en culturele - activiteiten en kunnen voor hun individuele belangen een beroep doen op advisering.  De diverse activiteiten worden vooral mogelijk gemaakt door de vrijwillige inzet van een grote groep actieve leden, waarbij ieder voor zich, het benodigde werk verricht.
Lid zijn van een afdeling betekent tevens dat u te maken hebt met overkoepelende organisatie`s zoals KBO-Brabant. Daar geniet u ook diverse voordelen van.
Voor meer informatie kijkt u maar eens op uw gemak door onze, en hun website. Mogelijk worden daarbij uw vele vragen beantwoord of u richt zich voor nadere informatie toch gewoon tot een van de bestuursleden.

Als u nog geen lid bent, staat u daarna niets meer in de weg om lid te worden van,

KBO- DEURNE ZEILBERG

Wij danken u voor uw bezoek aan onze site.

Groetjes van KBO-Deurne Zeilberg

Voorzitter  Honings L.

Indien u uw lidmaatschap bij onze KBO wilt opzeggen kunt u terecht bij ons secretariaat.

Voor de adresgegevens van onze KBO-Afdeling zie deze website.