Lidmaatschap:

Iedereen, die ouder is dan 50 jaar mag lid worden van de KBO. Het lidmaatschap bedraagt € 25,- per persoon per jaar.

Voor uw lidmaatschap ontvangt u elfmaal per jaar het maandblad 'Ons' met daarin de Nieuwsbrief van KBO afdeling Liessel. Daarin staat een overzicht van actuele informatie en alle komende activiteiten, waaraan u kunt gaan deelnemen.

Wilt u lid worden, neem dan contact op met onze ledenadministrateur Toon van Duijnhoven  tel. 0493-341559.
Ook kunt u hier meteen het aanmeldingsformulier invullen.

De jaarlijkse contributie kunt u storten op bankrekeningnummer 12.90.01.457 (IBAN: NL25 RABO 0129001457) ten name van KBO afdeling Liessel.

Nog gemakkelijker is het om ons een machtiging te verstrekken voor het incasseren van de contributie en de eventuelen kosten voor activiteiten.

Neem hiervoor even contact op met de ledenadministrateur Toon van Duijnhoven  tel.0493-341559. Die zal dit dan z.s.m. voor u regelen.