Rabo Clubkas Campagne

Rabobank Peelland-Zuid:

Rabobank Clubkas Campagne

Denk bij het stemmen  voor de Rabo Clubkas Campagne aan onze vereniging. U kunt stemmen  van 6 t/m 30 april.

Je mag een stem per vereniging uitbrengen.Vraag ook uw familie en vrienden om te stemmen op onze KBO. Wij rekenen op u.

Lukt het niet om te stemmen kom dan op dinsdagmiddag tussen 13.30 en 15.30 uur naar de kastanje bij onze computer club. Die willen je best helpen.

Of lever je stemkaart in bij een van de bestuursleden.

Inmiddels is het stemmen voor de Rabobank Clubkas Campagne achter de rug en de uitslag bekendgemaakt.

Dt jaar kreeg onze penningmeester een bedrag van € 1053,15 bijgeschreven. Toch een mooi bedrag voor onze vereniging. Bedankt voor uw stem

Het is dus best de moeite waard om te stemmen.Dus voor diegene die nog geen lid zijn van de Rabo lees onderstaand artikel.

Rabobank Clubkas Campagne:

Rabobank Peelland Zuid steunt het verenigingsleven op diverse manieren.

Sinds 2008 is er een Rabo Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Peelland Zuid hun stem uitbrengen op verenigingen of stichtingen, die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard.

Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt.

Rekeninghouders van de Rabobank, die nog geen lid zijn, kunnen zich gratis aanmelden als lid van de Rabobank. Doe dit voor 1 Februari 2019 dan kunt u volgend jaar mee stemmen.

Veel leden van de KBO, die een rekening hebben bij de Rabobank, hebben een "en/of" rekening. In dat geval kunnen beiden personen zich aanmelden als lid.

Aanmelden als lid via de website www.rabobankpeellandzuid.nl.

Ga dan naar "Rabobank Clubkas Campagne", vervolgens naar "Wordt gratis lid van uw bank". Vul het formulier digitaal in en klik op "versturen".

Wanneer u hulp nodig heeft, kunt u op dinsdagmiddag terecht bij het PC-DoeMee in De Kastanje.

Ieder lid van de Rabobank krijgt de mogelijkheid om in de maand april mee te doen met de Rabobank Clubkas Campagne en kan dan 5 stemmen geven aan diverse verenigingen of stichtingen van zijn/haar voorkeur.

Hoe meer leden hun stem uitbrengen op de KBO en op het Ouderenkoor “De Peelzangers”, hoe meer geld ontvangen wordt, waarmee dan diverse activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Alle leden van de Rabobank ontvangen voor de stemperiode een brief en een unieke inlogcode. Dus aarzel niet en meldt u aan als lid van de Rabobank en stem in april op KBO Liessel en op Ouderenkoor “De Peelzangers”.

Door uw stem op KBO Liessel werd er een bedrag van € 1053,15 op onze  bankrekening bij geschreven. Allen heel hartelijk bedankt