Wat doet de KBO in Westerbeek?

De KBO-Westerbeek is een actieve vereniging en voor iedereen is er wel wat te doen. Is er geen activiteit van uw gading bij, laat ons dat weten dan gaan we dit proberen te realiseren.

Denk bv. aan Jeu de Boule, we hebben een baantje maar op dit moment nog geen spelers.

Jaarlijks worden er voor alle leden diverse activiteiten georganiseerd. Zo wordt op de jaarvergadering naast het vergaderen altijd geprobeerd iets leuks en ontspannend te organiseren. Zo was er dit jaar een optreden van de “Theetantes”

Een jaarlijks uitstapje mag ook niet ontbreken, zo gaan we dit jaar met een volle bus naar Zeeland.

In samenwerking met de carnavalsvereniging voorafgaande aan het carnaval altijd een aparte pronkzitting voor ouderen georganiseerd.

Tot slot is er met Kerst een gezellige bijeenkomst en wordt er 2x per jaar een etentje bij Café Dinges gehouden.

Verschillende leden van de KBO verzorgen jaarlijks de kerststukjes en bezoeken de langdurige zieken en verrassen hen met een kleine attentie.

Bent u lid en jarig, de KBO zorgt voor een verjaardagskaart.

Al met al KBO-Westerbeek bruist van activiteiten en vertegenwoordigt daarnaast uw belangen.

Het bestuur.