Ons - magazine voor senioren

11 keer per jaar valt bij de ruim 130.000 leden van KBO-Brabant het ledenmagazine Ons op de mat. Ons informeert de leden van KBO-Brabant over de activiteiten op het gebied van belangenbehartiging en besteedt ruim aandacht aan beleidsterreinen als inkomen, mobiliteit, welzijn, wonen en zorg. Maar ook ontspanningstips, voordeelacties voor leden, activiteiten van KBO-Afdelingen en reizen komen in Ons aan bod.

Van de voorzitter
Aan de hand van de actualiteit schrijft de voorzitter van KBO-Brabant in elk nummer van Ons een column. Voor een overzicht van deze columns in 2013, 2014, 2015, 2016 en 2017 klik hier.

Ons ontvangen?
Wilt u Ons ook ontvangen? Word dan lid van de KBO in Brabant. Klik hier om lid te worden, of neem voor meer informatie contact op met KBO-Brabant via 073-64 44 066 of info@kbo-brabant.nl.

Verschijningsdata Ons
Ons verschijnt 11 keer per jaar. Dit zijn de verschijningsdata in 2018.

Ons digitaal

Klik hier voor het laatste nummer (Ons-10 2017). Klik hier voor een overzicht van jaargang 2014 tot heden.