Ons Energiecollectief

Op verzoek van vele leden van KBO-Brabant heeft Ons Energiecollectief in 2016 een andere opzet gekregen. In plaats van jaarlijks over te moeten stappen om tijdelijk voordeel te behalen, wilde u liever een vaste energieleverancier houden maar wel profiteren van blijvend voordelige stroom- en gastarieven.

Wij hebben naar u geluisterd! Sinds vorig jaar heeft onze partner Energiebesteding BV de regie over het inkopen van stroom en gas in eigen hand genomen. Overstappen voor lage energietarieven is dan ook niet meer nodig. Inmiddels hebben duizenden leden van KBO-Brabant zich aangesloten bij Ons Energiecollectief en besparen op hun energiekosten.

Profiteer ook!
Wilt u gebruikmaken van deze exclusieve KBO-aanbieding of bent u benieuwd wat u maandelijks kunt overhouden? Klik dan hier en vraag direct uw persoonlijke aanbieding op. U kunt kiezen voor een voordelig tarief voor 1 of 3 jaar. Heeft u geen internet, bel dan: (085) 486 3363. Houd uw laatste jaarnota van uw huidige energieleverancier bij de hand.

Overstapservice
KBO-Brabant zorgt samen met Energiebesteding voor uw overstap. Geen gedoe, alles wordt geregeld!

Wist u dat…

• u nooit zonder stroom en/of gas komt te zitten?

• u verzekerd bent van een vast tarief gedurende de contractduur?

• u eenvoudig kunt overstappen? Dit is slechts een administratieve verhuizing.

• u niets hoeft te doen? Wij regelen het voor u!

Heeft u nog vragen of wilt u advies, dan horen wij dat graag. U kunt ons bereiken op
(085) 486 3363 of via e-mail kbobrabant@energiebesteding.nl.

Wat is Energiebesteding BV voor bedrijf?
Energiebesteding BV is al jarenlang partner van KBO-Brabant en faciliteert Ons Energiecollectief. Sinds 1 januari 2016 jl. levert Energiebesteding u stroom- en gas tegen inkoopprijs. De elektriciteit die Energiebesteding levert is uitsluitend groen én geproduceerd in Nederland met duurzame technieken zoals windmolens, zonneparken en biomassa-installaties. Om er zeker van te zijn dat dit werkelijk zo is, eist Energiebesteding garanties van oorsprong.

Ook per post mogelijk
Energiebesteding biedt onze leden ook de mogelijkheid om het per post of telefoon te regelen. U kunt bellen met 085 – 486 33 63. In ledenmagazine Ons staat ook regelmatig informatie over Ons Energiecollectief met daarbij een bon die u kunt insturen naar: Ons Energiecollectief, postbus 1469, 4700 BL Roosendaal.

Hoe kan ik mijn interesse kenbaar maken?
Kijk op www.onsledenvoordeel.nl voor meer informatie of per email: klantenservice@onsledenvoordeel.nl

Leen Openeer uit Roosendaal: 'Geen lood om oud ijzer'

"Ik had geen plannen om over te stappen totdat mijn vrouw Lia, secretaresse bij KBO Roosendaal, Ons Energiecollectief voorlegde. Het bleek geen lood om oud ijzer; er is een duidelijk verschil in de maandelijkse vaste lasten. We betaalden voorheen bij UnitedConsumers € 222,- per maand (dat was al goedkoper dan bij Essent) en nu € 188,- per maand. Dat scheelt toch € 408,- op jaarbasis waar we andere dingen van kunnen doen"...."Alles werd uit handen genomen zonder moeilijke telefoontjes of e-mailtjes. Ik adviseer andere KBO leden: Doe mee! Hoe meer huishoudens zich aanmelden bij Ons Energiecollectief, hoe goedkoper het wordt. Iedereen kan overstappen via de website en degenen die geen computer hebben, kunnen gewoon bellen.'

Jos Verhoeven uit 's Hertogenbosch: 'KBO-Brabant geeft mij het vertrouwen'