Contactoproepen

Onze leden kunnen via KBO-Brabant met elkaar in contact komen. Voor het vinden van bijvoorbeeld een partner of een reismaatje kan men gratis terecht op ons digitale platform Groet & Ontmoet. Ook aan de minder digitale senior is gedacht! Ledenmagazine Ons bevat namelijk een speciale pagina voor contactoproepen, genaamd Op zoek naar....

Oproep plaatsen?
Stuur deze o.v.v. Contactoproep Ons en uw adres, telefoonnummer en e-mailadres naar KBO-Brabant, Postbus 3240, 5203 DE 's-Hertogenbosch of mail naar contactadvertentie@kbo-brabant.nl. Een oproep plaatsen kost eenmalig € 15,-. De factuur krijgt u pas toegestuurd als de oproep geplaatst wordt. Als er meer oproepen ingestuurd worden dan er ruimte is, wordt een wachtlijst aangelegd.