Sagaam

'Ontdek je geschiedenis', is de slogan van Sagaam, een nog vrij jong internetplatform dat bijzondere verhalen van lang en kort geleden wil bewaren voor de toekomst. De website biedt de mogelijkheid een eigen verhaal op te slaan, zodat anderen het kunnen lezen én uiteraard ook om zelf de verhalen van anderen te lezen.

Om nog meer verhalen voor de toekomst te bewaren hebben KBO-Brabant en Sagaam de handen ineen geslagen. Samen zijn we op zoek naar verhalenvertellers én ‘verhalenophalers’: mensen die de verhalen van anderen aansprekend willen opschrijven.

Gezocht: verhalenophalers
Er hebben zich al een aantal verhalenvertellers aangemeld, maar we blijven op zoek naar meer vrijwilligers! Hebt u interesse? Neemt u dan contact op met Marieke Hageman, te bereiken via telefoonnummer: (073) 644 40 66 of via de e-mail: mhageman@kbo-brabant.nl.

Gezocht: verhalenvertellers
Wilt u uw verhaal vertellen aan een van onze verhalenophalers? Neemt u dan ook contact op met Marieke Hageman. Zij houdt een lijst bij van verhalenophalers en brengt u in contact met een van hen.

Klik hier voor de website van Sagaam.
Klik hier voor het volledige artikel over dit onderwerp in de Ons van mei 2016.