Kennis maken met KBO-Brabant voor bestuursleden

KBO-Brabant biedt bestuursleden uit het Dagelijks Bestuur van Afdelingen en Kringen de mogelijkheid in 's-Hertogenbosch kennis te komen maken met voorzitter Leo Bisschops en directeur Wilma Schrover van KBO-Brabant.

Er zijn nieuwe data voor 2018 ingepland, waarvoor u zich kunt aanmelden via onderstaand formulier. U krijgt direct een bevestiging via een e-mail.

Er is plaats voor ongeveer tien personen. Voorzitter en directeur nemen na de kennismaking namelijk de tijd om uitgebreid met de deelnemers van gedachten te wisselen over wat er leeft bij besturen en leden. De bijeenkomst duurt maximaal twee uur.

Indien u nog vragen of opmerkingen heeft dan kunt u contact opnemen met Sandra Hulsenboom via telefoonnummer: 073 - 644 40 66 of via e-mail: shulsenboom@kbo-brabant.nl.

Graag per bestuurslid een aparte aanmelding doen.

Aanmeldformulier

Ja, ik meld me aan om kennis te maken met voorzitter en directeur van KBO-Brabant: *
Voornaam bestuurslid: *
Achternaam bestuurslid: *