Kennis maken met KBO-Brabant voor nieuwe bestuursleden

KBO-Brabant biedt nieuwe bestuursleden uit het Dagelijks Bestuur van Afdelingen en Kringen de mogelijkheid in 's-Hertogenbosch kennis te komen maken met voorzitter en directeur van KBO-Brabant.

Deze bijeenkomst vindt over het algemeen plaats na een bestuursvergadering, van 14.30 uur tot ongeveer 16.00 uur. Waarnemend voorzitter Truus Noij en directeur Wilma Schrover gaan graag een persoonlijk gesprek aan; daarom is het maximum aantal te ontvangen personen beperkt tot tien.

De data voor 2017 staan hieronder vermeld.

Na aanmelding ontvangt u een bevestiging in uw mailbox. Mocht de datum overboekt zijn dan nemen wij contact met u op om een nieuwe datum te bespreken. Ongeveer een week voor de aangegeven datum krijgt u nog een herinnering van ons met wat specifieke gegevens.

Indien u hierover nog vragen of opmerkingen heeft dan kunt u contact opnemen met Sandra Hulsenboom op telefoonnummer 073 - 644 40 66 of via E-mail op shulsenboom@kbo-brabant.nl.

Aanmeldingsformulier

Ja, ik meld me aan om kennis te maken met voorzitter en directeur van KBO-Brabant: *
Voornaam nieuw bestuurslid: *
Achternaam nieuw bestuurslid: *