Vrijwilligerswerk

Samen actief en inspirerend voor alle senioren! De actieve leden van KBO-Brabant vormen de pijler waarop de organisatie is gebouwd. Ze verzorgen niet alleen de vele sociaal culturele activiteiten maar ook de cursussen en bestuursactiviteiten. U kunt zelf actief worden als vrijwilliger. Wij zijn voortdurend op zoek naar vrijwilligers die willen ondersteunen op lokaal (Afdelingen/Kringen) of centraal niveau (KBO-Brabant).

Lokaal actief worden?

Neem contact op met het secretariaat van uw Afdeling of Kring die actief is in uw eigen omgeving. Zoek hier naar een Afdeling bij u in de buurt.

Centraal actief worden

Als u een bijdrage wilt leveren aan Afdelingsoverstijgende zaken, vul dan het onderstaande formulier in. Kijk ook verder naar onze openstaande vacatures.

Voornaam: *
Achternaam: *
Adresgegevens: *
Waar gaat uw voorkeur naar uit?
Bent u KBO-lid? *

Telefoon: *