SupportActie KBO-Brabant

Zoals u wellicht weet, neemt KBO-Brabant deel aan de SupportActie. Van de opbrengst van deze goededoelen loterij komt 80 % ten goede aan de Afdelingen van KBO-Brabant. Een Afdeling kan zijn eigen supporters werven en krijgt dan 80% van de opbrengst van die supporters ieder kwartaal overgemaakt!

1. Wat is de SupportActie?

De SupportActie wordt georganiseerd door de Nationale Stichting Grote Clubactie, die ook verantwoordelijk is voor de in 1972 opgerichte en landelijk bekende Grote Clubactie. In 1999 is de SupportActie opgericht om nog meer te kunnen doen voor het verenigingsleven en voor de fondsenwerving in Nederland.

2. Samenwerking tussen KBO-Brabant en de SupportActie

KBO-Brabant neemt deel aan de SupportActie. Van de opbrengst van deze goededoelen loterij komt 80 % ten goede aan de Afdelingen van KBO-Brabant. De overige 20% gebruikt de SupportActie voor het organiseren van de loterij en het prijzenpakket. Een Afdeling kan zijn eigen supporters werven en krijgt dan 80% van de opbrengst van die supporters ieder kwartaal overgemaakt!

3. Hoe werkt de SupportActie?

• de Supporter vult op het machtigingsformulier de volgende gegevens in:
  1. de betreffende KBO-Afdeling die hij/zij wil steunen
  2. het aantal loten waarmee gespeeld gaat worden
  3. voornaam / achternaam / geslacht
  4. adres / postcode / plaats
  5. bankrekeningnummer
  6. telefoonnummer
  7. e-mailadres (indien aanwezig)
  8. datum
  9. handtekening
  • 80 % van de opbrengst van de loterij komt ten goede aan de KBO-Afdeling
  • één lot kost € 5,50
  • er zijn vier trekkingen per jaar: eind maart, eind juni, eind september en eind december
  • de Supporter ziet zijn/haar lotnummer op het bankafschrift
  • winnaars worden door de SupportActie geïnformeerd over de gewonnen prijs en uitreiking ervan
  • geldprijzen worden door de SupportActie overgemaakt op het ingevulde bankrekeningnummer
  • de loterij is tot wederopzegging, opzeggen kan door:
  1. te bellen met KBO-Brabant: 073-6444066
  2. een e-mail te sturen naar KBO-Brabant: info@kbo-brabant.nl
  3. een brief te sturen naar KBO-Brabant: Postbus 3240, 5203 DE, ’s-Hertogenbosch

4. Prijzenpakket

Het prijzenpakket kan variëren, maar blijft meestal een lange periode stabiel.

Voor het actuele prijzenpakket kijk op www.supportactie.nl.

5. Aanvragen folders SupportActie

Dit kan bij KBO-Brabant. Bel 073-6444066, of mail naar info@kbo-brabant.nl. U kunt ook folders bestellen via een bestelformulier.

Klik hier voor inzage in de folder.